Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.
Les hele sakenSpisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.
Les hele sakenKylling og risotto er en rett uten utløpsdato, og sammen med en nykommer av en vin, blir det ukas mat og vin-kombo.
Les hele sakenNår saftig and og vin fra Argentina møtes i harmoni, får også du en gyllen mulighet til å skinne som vertskap.
Les hele sakenGjør ekstra krus på suppemiddagen og velg et av de anbefalte drikkefølgene - enten du er for vin, øl eller brennevin.
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenFredagstacoen har har nesten blitt hellig her i Norge, og mange koser seg kanskje med et glass vin på fredagskvelden. Hvilken vin velger vi da til taco?
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenStadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenBli med når ASIA Aker Brygge serverer 5 delikate snacksretter, nøye sammensatt for å komplementere fem spennende viner fra vinprodusenten, Toni Hartl.
Les hele sakenMørt reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på. Og norsk reinsdyr fortjener noe av det beste du kan finne på å drikke til. Smaksfyldige viner som er dype i fargen og med fløyelsmyk og balansert sødme.
Les hele sakenDet er fristende å velge rødvin til skreien i vintermørket i Norge, men hva passer egentlig best?
Les hele sakenBli med på en unik mulighet til å lære mer om biodynamisk vin kombinert med førsteklasses mat fra kokkene på SKAAL Matbar.
Les hele sakenBli med når de deilige vinene fra Castello di Meleto møter det italienske kjøkkenet på Di sotto, og serverer deg en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.
Les hele sakenTapas har nesten blitt synonymt med buffet, og er for mange en beskrivelse av et bord med mange forskjellige retter, men hva drikker vi til dette?
Les hele sakenVin og ost er godt sammen, det er de fleste enige om, men er det egentlig så lett å finne vin til ost?
Les hele sakenLasagne står på mange middagsbord i helgene, men hva slags drikke passer best til?
Les hele sakenPizza er en favoritt hos mange, enten den bestilles eller lages selv. Her hjelper vi deg å velge vin til pizzaen, når du skal kose deg litt ekstra.
Les hele sakenPå øya Pantelleria mellom Sicilia og Afrika lager de komplekse dessertviner som passer perfekt til søte desserter med norske epler.
Les hele sakenLammet smaker best nå på høsten når det er nyslaktet, og sammen med denne vinen fra Arianna Occhipinti blir det en opplevelse
Les hele sakenPoteten er hverdagshelten som fortjener en ny storhetstid. Denne kombinasjonen vil hente fondantpoteter tilbake på festbordet.
Les hele sakenVi får alltid høre at vi må spise mer grønt og mindre kjøtt, det er ikke vanskelig på sommeren, så gode som de norske grønnsakene er nå.
Les hele sakenBli servert nydelige småretter fra ASIA Aker Brygge og lær hvilke typer viner du bør velge til disse lekre, asiatiske favorittene. Det hele får du til en meget god pris.
Les hele sakenLakris og bringebær er allerede en nydelig kombinasjon, med denne utrolig deilige dessertvinen tar du det til nye høyder.
Les hele sakenEndelig er sommeren her, og mange nyter lange, varme sommerkvelder med reker til middag, men hvilken vin passer egentlig best til reker?
Les hele sakenEr du blant dem som elsker å grille og gjerne velger entrecote på grillen, er det denne vinen du skal velge.
Les hele sakenNorske grønne asparges og tyske hvite asparges er et høydepunkt for mange. Matchet med nydelig sauvignon blanc når denne delikatessen nye høyder.
Les hele sakenNorsk hval og italiensk rosévin er kanskje ikke kombinasjonen vi oftest støter på, men det er absolutt verdt et forsøk
Les hele sakenBringebærlandet som holder til i Drøbak, produserer kortreist bringebærvin. Akkurat det du trenger til sommerdesserten eller en annerledes aperitiff.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.
Les hele sakenSolbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.
Les hele sakenMed 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.
Les hele sakenDen holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.
Les hele sakenKanskje har du sågar funnet sopp allerede. Om ikke, blir retten like god med sopp fra butikken (eller fjorårets fra fryseren).
Les hele sakenPannacotta er manges favoritt-dessert, med hvit sjokolade blant ingrediensene og marinerte jordbær på toppen smaker den himmelsk.
Les hele saken