Roast Duck with beetroot sauce with fried potatoes and beetroot chunks

Matkurs nyttårsmeny

Roast Duck with beetroot sauce with fried potatoes and beetroot chunks (Bilde: PhotoLightRoom)

Lær å lage en imponerende nyttårsmeny av en mesterkokk

La mesterkokken ta deg steg for steg gjennom en femretters nyttårsmeny sammensatt av sesongens beste råvarer. Du lærer også hvordan du skal finne gode viner som passer til.

Mesterkokk Geir Magnus Svae vil vise deg teknikkene bak maten, alle rådene om hvilken rekkefølge du skal gjøre ting i og fremfor alt, hvordan du legger planene for kvelden med siste 'touch' og tilsmaking på kjøkkenet, slik at du selv føler deg som gjest i ditt eget nyttårs-selskap.

 Lær alle triksene av en mesterkokk

Geir Magnus Svae.
Geir Magnus Svae.

Geir Magnus Svae har i mange år vært kjent som en av Norges fremste kokker. Han er Bølgen & Mois konsernkjøkkensjef, kaptein på det norske kokkelandslaget, tidligere kåret til årets kokk i Norge og var i 2011 vinner av den prestisjefulle "Culinary Chef of the Year" i den store finalen i Seoul, Sør-Korea.

Se kveldens meny her:

Toralf Bølgen, en av Apéritif's mest populære foredragsholdere, er med Geir Magnus på kjøkkenet denne kvelden og gir deg gode tips om blant annet champagne til nyttårsfesten. Dessuten har Bølgen funnet frem de gode vinene som selvfølgelig skreddersys til menyen. 

 

Toralf Bølgen.
Toralf Bølgen.

Etter endt arbeidsøkt på kjøkkenet, med solid gjennomgang av alle ledd i forberedelsene, avslutter du det hele med å spise deg gjennom menyen med de utvalgte vinene til.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å lære, og ikke minst smake, hvordan du setter opp en perfekt nyttårsmeny som garantert vil imponere!

Kommende kurs

Til toppen