Matkurs og vinkurs

Matkurs i Oslo

Lær deg kunsten å lage perfekt sushi
Foto: (thesomegirl)

Lær deg kunsten å lage perfekt sushi

Lær kunsten å lage deilig og smakfull sushi. Ta med deg kunnskapen hjem og piff opp hverdagskosten med denne lekre japanske retten.
13 Juni 2021 - 10:36

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Se rabatten lenger ned på siden.

Siden sushien kom til landet på midten av 80-tallet, har den etabler seg som favoritt på middagsbordet i det norske hjem. Denne spennende japanske retten med smaker av surt, søtt, salt, spicy, og ikke minst umami har uendelig med variasjoner. Dette kan du lære deg å lage hjemme på ditt eget kjøkken. 

  Foto: Rimma_Bondarenko

Kunsten å lage sushi er mye mer omfattende enn det man skulle tro, og en ekte sushikokk bruker 7 år på å utdanne seg. Men for å lage god sushi hjemme er dette sushi-kurset den perfekte start. 

Sushi er ikke bare rå fisk. Her lærer du kunsten å lage den perfekte risen, i tillegg lærer du å tilberede forskjellige toppinger til sushien. Du får opplæring i å koke, steke og fritere. Alle disse metodene bidrar til deilige, nye smaker på tallerkenen. Og ikke minst får du jobbe med de beste norske råvarene havet har å by på. Du får lage dine egne nigirisushi og norimaki, to svært populære måter å tilberede sushi på. 

Apéritif samarbeider med Matkurs.no om dette spennende kurset. Gjengen bak Matkurs.no har lært nordmenn å lage mat i over tjue år. Her får du god demonstreting i riktig teknikk, før du selv får kaste deg ut i det. Kursene foregår i deres egne godt egnede lokaler, med topp moderne utstyr. 

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på nydelig breiflabb denne helgen
Dagens rett
Basilikumstekt breiflabb på safranpasta

By på nydelig breiflabb denne helgen

Breiflabben sammenlignes ofte med hummer og det med god grunn. Bare prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når svinefilet bakes inn med butterdeig og urtekrem blir den supersaftig
Dagens rett

Når svinefilet bakes inn med butterdeig og urtekrem blir den supersaftig

Innbakt kjøtt blir vesentlig saftigere enn det meste annet. Det gjelder også svinefilet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Skal du feire i dag, må du gjøre det skikkelig
Ukens drink

Skal du feire i dag, må du gjøre det skikkelig

Denne drinken krever litt ekstra, men du blir rikelig belønnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her får du en innbydende treretters Valentines-meny
Dagens rett

Her får du en innbydende treretters Valentines-meny

Det er Valentines Day og fredag. Hvis du står litt på, rekker du å lage denne treretteren til i kveld.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på nydelig breiflabb denne helgen
Dagens rett
Basilikumstekt breiflabb på safranpasta

By på nydelig breiflabb denne helgen

Breiflabben sammenlignes ofte med hummer og det med god grunn. Bare prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når svinefilet bakes inn med butterdeig og urtekrem blir den supersaftig
Dagens rett

Når svinefilet bakes inn med butterdeig og urtekrem blir den supersaftig

Innbakt kjøtt blir vesentlig saftigere enn det meste annet. Det gjelder også svinefilet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste barbaresco-kjøp
+
Godbiter i pollisten

Beste barbaresco-kjøp

Barbaresco tar etter Barolos galopperende priser, men noen holder igjen, som disse. Som derfor er de beste kjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône
+
Ukens vin

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône

Den er derfor veldig annerledes enn mange andre viner fra denne delen av det sørlige Rhône. Men samtidig et realt kupp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skal du feire i dag, må du gjøre det skikkelig
Ukens drink

Skal du feire i dag, må du gjøre det skikkelig

Denne drinken krever litt ekstra, men du blir rikelig belønnet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her