Lag din vinkjeller online

Nå får du tilgang til din egen vinkjeller på nettet der du kan lagre opplysninger om de vinene du har spart på og/eller har smakt. Uansett hvor i verden du måtte befinne deg, kan du logge deg inn og legge inn nye opplysninger eller nye viner. Det er også avsatt eget felt der du kan legge inn hva aviser og tidsskrifter sier om vinen. Et helt kjellerprogram online fra Apéritif helt gratis. Hva venter du på?

Apéritif har mottatt mange forespørsler fra lesere om dataprogrammer der det er mulig å lagre opplysninger om viner de enten har smakt eller har spart på, såkalte kjellerprogrammer. Etter å ha kikket på flere fant vi til slutt ut at vi ville lage vårt eget - og det online. Et kjellerprogram, kanskje ikke så omfattende som de store, men likevel funksjonelt og tilstrekkelig for å dekke de flestes behov.

Foruten å legge inn tradisjonelle opplysninger om vintype, navn, årgang, pris, område og land osv kan du lagre opplysninger om hvor mange flasker du har i "kjelleren" av aktuell type, når den bør drikkes, til hva slags mat og hva den kostet. Dessuten og ikke minst kan du selvfølgelig legge inn dine smaknotater. Men ikke bare dine egne meninger om vinen er det plass for, også hva aviser og tidsskrifter har skrevet om vinen kan du enkelt legge inn med poeng, stjerner eller terningkast. Med enkle tastetrykk ser du umiddelbart hva du innehar av info på viner innenfor valgt kriterie, det være seg vintype, land, område, årgang osv.

Nå blir det enklere å huske hva du mente om de forskjellige vinene du har smakt og lettere å holde orden hvis du lagrer vin. Er du på ferie kan du logge deg på internett, hente opp din egen kjeller og legge inn det du vil huske om vinen eller brennevinet du har smakt. Best av alt, det er selvfølgelig gratis.

Klikk på linken nedenfor og opprett/logg deg inn på:
 
Din egen vinkjeller på nett

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen