Mer nordisk rått på Grims Grenka

Mer nordisk rått på Grims Grenka

Nye koster på kjøkkenet, men fremdeles Nordic Raw Food på menyen i restaurant Madu.

Restauranten på First Hotel Grims Grenka, Madu, er reåpnet. Kjøkkenet er overtatt av kjøkkensjef Jakob Montelius og hans soussjef Michael Lunga, men konseptet er fremdeles Nordic Raw Food, skriver boarding.no.

– Det handler om å spise maten i sin naturlige, ubearbeidede form. Vi tilbereder vår mat på lav varme over lang tid. Vi fokuserer på næring, men først og fremst på at maten skal smake utrolig godt, sier kjøkkensjef Montelius.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen