Mister kontrakten med Torp

Etter 17 års drift mister Torp Cafe og Catering kontrakten med flyplassen i Sandefjord.
Redaksjonen
17 September 2008 - 18:46

Flyplassen har skrevet kontrakt med pizza- og burgergiganten Umoe Catering.
 
Dermed er flere titalls ansatte i Torp Cafe og Catering uten jobb.
 
Torp Cafe og Catering (TCC) hadde i 2006 en omsetning på drøyt 20 millioner kroner og et resultat på nær 1,7 millioner.
 
Men nå er bedriften byttet ut med Sandvika-baserte Umoe Catering, som i 2007 omsatte for 2,2 milliarder kroner. Selskapet har kjente merkevarer som Peppes Pizza, Burger King, T.G.I. Friday, La Baguette, Café Opus, Fattigmann og flere andre.
 
Ingen garanti
- Torp Cafe har alltid levert og fått skryt for maten, men vi tror dette blir et løft likevel. Vi har nå fått inn en av landets mest ekspansive kjeder, sier Alf-Reidar Fjell, administrerende direktør på Sandefjord Lufthavn Torp.
 
De ansatte i Torp Cafe og Catering får ingen garanti om å bli med over i det nye selskapet, men Fjell sier at Umoe oppfordrer alle ansatte til å søke.
 
- De starter tilsettingsprosessen neste uke, sier han til Sandefjords Blad.
 
I 2006 ble det oppgitt 46 ansatte i TCC.
 
Ifølge lufthavnsjefen var det stor interesse for å drive de kommersielle arealene på Torp. Det blir Umoe Caterings datterselskap Umoe Catering Café, som tar over på Torp. Selskapet har blitt store på flyplasser, og driver i dag på Flesland i Bergen, Sola i Stavanger og overtar også all serverings- og kioskvirksomhet på Haugesund lufthavn neste sommer.
 
Selskapet er på plass på Torp januar 2009.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Spanske elegante viner til 5-retters meny på Prinsen
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 28. januar i Oslo

Spanske elegante viner til 5-retters meny på Prinsen

Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her