Møt en av Australias mest berømte vinmakere og smak hans ikoniske viner

Vinkurs 9. oktober

Møt en av Australias mest berømte vinmakere og smak hans ikoniske viner

Smak 9 fantastiske viner fra en av Australias beste vingårder. Her får du smake intet mindre en fem klassiske druer fra et annet jordsmonn enn det du kanskje er vant med. Grip muligheten til å dra på denne spennende smakingen.

Sven Kovac

Kevin Glastonbury kommer til Gamle Logen for å presentere Yalumbas viner. 

Deriblant toppvinen Yalumba Octavius som er laget av druer fra noen av verdens aller eldste vinstokker. Du blir dermed en av de første i Norge til å smake denne vinen som har ikonstatus på det internasjonale markedet.

Gå ikke glipp av denne flotte muligheten til å lære mer om vin fra Eden og Barossa Valley

Noen vil si at det er en sterk underdrivelse å kalle Kevin ekspert på Barossa. Han er en av «gamle gutta» som er kjent for å lage klassiske viner. Viner som helt klart reflekterer drue, jordsmonn, klima og sist men ikke minst sunn vinmaking. Denne kvelden vil han øse av sin mer enn 40 års erfaring og lede deg igjennom flere av Yalumbas ikoniske viner.

Eden Valley Foto: DAVID EVANS

Yalumba Winery ble etablert under Victoria-tiden og første vinstokk ble plantet i 1849 av Samuel Smith. Historien er lang og rik, og 6 generasjoner og 150 år senere ledes vineriet i dag av Robert Hill-Smith. Eiendommen ligger i nærheten av byen Angaston i South-Australias Eden Valley i regionen Barossa. I dag er Yalumba regnet som en av landets topp-produsenter, og deres suksess er basert på enkle prinsipper som tålmodighet, samarbeid og nytenkning.  

Ta med deg kjæreste, ektefelle, venner eller kolleger på en uforglemmelig vinopplevelse

For deg som er mellom 18-25 år tilbyr vi nå halv pris på kurset. Benytt koden: UNDER25
OBS: Husk å vise frem gyldig legitimasjon når du ankommer smakingen.

 

Kommende kurs

Til toppen