Norges beste vinkart og barmeny skal kåres

Også i år skal Norges beste vinkart og barmeny kåres under messen Norwegian Wine Expo 2003 som avholdes i Oslo Spektrum i tidsrommet fra den 24. til 26. august. I fjor var det Bagatelle og Kontoret Bar & Brasserie som vant hovedprisen for henholdsvis vinkart og barmeny.

I tillegg fikk Elysée på Park Hotell Vossevangen heder for beste pris i forhold til kvalitet og Credo i Trondheim det mest unike og bredeste utvalget av viner fra en enkelt region, nemlig Tyskland. Kriteriene som de innsendte kartene vurderes mot er så vel omfang, smaksmessig og geografisk bredde og dybde bredde, pris i forhold til kvalitet og innkjøpspris, layout og systematikk som harmoni med matmenyen.
 
Det settes ned separate juryer for de to konkurransene som er et samarbeid mellom Vin- og brennevinsimportørenes Forening, Den Norske Vinkelnerforening og Apéritif. Du kan allerede nå sende inn vin- eller barkartet til henholdsvis may@moestue.com og martin.hallberg@adsweu.com . Du kan også kontakte Apéritif på telefon 22190075

Her kan du lese mer om fjorårets arrangement.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen