Norsk familie tar over Ronnums Herrgård

En norsk familie har inntatt Ronnums Herrgård i Sverige. Etter ti år med Winn Hotels er det nå nye eiere på plass.

- Ronnums Herrgård har sjarm, historie og fremtid. Vårt mål er å gjøre lokalbefolkningen så stolt av herregården at de ønsker å bringe sine gjester til Ronnums, sier den kommende direktør Anita Blomberg-Nygård.
 
Har flyttet inn
De nye hotelleierne, ekteparet André og Anita Blomberg-Nygård har allerede flyttet inn sammen med sønnen.
 
De kommer til å eie og drive herrgården som et vertskap. Ekteparet har til sammen 28 års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.
 
Mens André har gjort karriere innen restaurantbransjen på flere stjernerestauranter, har Anita sin erfaring fra hotelldrift, senest som hotellsjef på det nye Radisson SAS-hotellet i Fredrikstad.
 
Klart mål
Arbeidende styreformann André Nygård har en klar målsetting for restauranten.
 
- Herregården har en historie på priser for sin kokkekunst. Det er derfor absolutt reelt å sikte mot flere priser innen et par år. Det skal samtidig være et spisested som alle kan ta seg råd til å spise på, sier han i en pressemelding.
 
Fra 1700-tallet
Herregården stammer fra 1700 tallet. I 1752 fikk de tillatelse til å starte en kro, så restauranten i dag stammer fra langt tilbake i tid.
 
- Vi har stor tro på Ronnum som feire-, forretnings- og kurshotell. Alt ligger til rette for enhver smak. Nærhet til flere større bedrifter og nærhet til flotte naturomgivelser. I tillegg ligger det mellom to byer under sterk utvikling: Vänersborg og Trollhättan, mener ekteparet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen