Kristine, kjent som @sperkristine på Instagram, er lidenskapelig opptatt av vin og formidler sin mat- og vinglede med entusiasme. Hun er ujålete, varm og full av energi – en foredragsholder som virkelig inspirerer. Kristine ble utdannet sommelier i 2013 og har erfaring fra både restaurantbransjen og som vinimportør. Hun har et nordnorsk lynne og startet Svalbards første vinbar i 2016. Nå er hun endelig tilbake som mat- og vinspaltist for Apéritif.

For denne kvelden har hun nøye valgt ut et knippe viner hun gleder seg til å dele med deg. Kanskje finner du en ny favoritt? Denne kvelden vil du få smake champagne og hvitviner fra Alsace og Rioja. I tillegg byr vi på spennende rødviner fra både Tyskland, Østerrike, Argentina og Frankrike. Kvelden avrundes med en het avslutning.
Les Kristines mat og vinspalte her
![Kopi av Høstens beste viner.png [46.17 KB]](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2025/8/27/d23af4bcd6832ee2b5fd67236c2c0f71/png/aperitif/preview/Kopi%20av%20Høstens%20beste%20viner.png)
Vinsmakingen holdes på den tradisjonsrike restauranten, Louise, på Aker Brygge. På Louise skreddersyr de løsninger for private middager og arrangementer. Book en middag før eller etter vinsmakingen og få 20% rabatt på maten. Skriv «Aperitiff20» i kommentarfeltet i bookingen for å få deres rabatt.
Ta med deg dine favorittfolk – og finn deres favorittvin sammen!
OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.
Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.