Kristine, kjent som @sperkristine på Instagram, er lidenskapelig opptatt av vin og formidler sin mat- og vinglede med entusiasme. Hun er ujålete, varm og full av energi – en foredragsholder som virkelig inspirerer. Kristine ble utdannet sommelier i 2013 og har erfaring fra både restaurantbransjen og som vinimportør. Hun har et nordnorsk lynne og startet Svalbards første vinbar i 2016. Nå er hun endelig tilbake som mat- og vinspaltist for Apéritif.

For denne kvelden har hun nøye valgt ut et knippe viner hun gleder seg til å dele med deg. Kanskje finner du en ny favoritt? Denne kvelden vil du få smake champagne og hvitviner fra Alsace og Rioja. I tillegg byr vi på spennende rødviner fra både Tyskland, Østerrike, Argentina og Frankrike. Kvelden avrundes med en het avslutning.
Les Kristines mat og vinspalte her
Komplett liste over viner kommer, men her gjelder det å være raskt ute for å sikre seg plass.
Vinsmakingen holdes på den tradisjonsrike restauranten, Louise, på Aker Brygge. På Louise skreddersyr de løsninger for private middager og arrangementer. Book en middag før eller etter vinsmakingen og få 20% rabatt på maten. Skriv «Aperitiff20» i kommentarfeltet i bookingen for å få deres rabatt.
Ta med deg dine favorittfolk – og finn deres favorittvin sammen!
OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.
Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.