Nye varer fra Brand Partners i mars

Brand Partners lanserer en rekke nye varer nå i mars, deriblant en eksklusiv cognac spesielt kreert med tanke på å skape harmoni med Havana-sigarer.
Redaksjonen
12 Mars 2001 - 01:00

Det dreier seg om den ikke ukjente produsenten Renault/Bisquit som nå altså lanserer en ikke helt rimelig cognac. Kjellermester Jacques Rouvière uttaler selv: "Jeg skapte Cohiba Extra Cognac fra spesielt utvalgte fat med 40-50 år gammel Grande Champagne. En cognac som med duft av appelsin, mandel og hasselnøtt, og med svisker og vanilje i smaken, er perfekt sammen med Havana-sigarer. Resultatet er perfekt harmoni fra begynnelse til slutt".

Cohiba Cognac Extra
Varenummer VSD: 13730, KK-nummer: 238675, Vinmonopolnummer: 45179. Veil. grossistpris (inkl. mva): 2332,00. Vinmonopolet: 2450,00.

Andre nyheter fra BP (produktenes er ikke vurdert av Apéritif, og vurderingene som her er gjengitt står således produsent/importør ansvarlig for) :

Moselland Ars Vitis
Produsent: Moselland eG (www.moselland.de)
75 cl. - 6 flasker pr. kasse

Moselland Ars Vitis er vin nr 8 i rekken av viner fra Moselland. Ars Vitis er en lett, frisk og typeriktig Riesling i duft, med hint av eksotisk frukt. God balanse og forfriskende syrlighet i avslutningen. Flasken i seg selv er et lite kunstverk. Det er en frostet flaske. I etikettområdet er glasset klart og et akvarellmaleri er malt på baksiden av flasken. Flaskens innhold har en forstørrende effekt slik at meleriet fremstår på en praktfull måte. Bildet er malt med vin av kunstner og vindyrker Heinz Ames. Motivet er hentet fra Moseldalen.

Bruksområde : Aperitiff, fisk og orientalsk mat.
Varenummer VSD: 13952, KK-nummer: 767210, Vinmonopolnummer: 45309 BU. Veil. grossistpris (inkl. mva): 80,00. Vinmonopolet: 88,00.

Rio de Plata Malbec 1999
Produsent: Etchart
75 cl - 12 flasker pr. kasse

Malbec druen er Argentinas "signatur" drue og i denne vinen fremheves Malbecs mørkerøde farge og fremtredende aroma av modne røde bær med hint av vanilje fra et godt integrert eikepreg. Vinen er elegant og bløt med en behagelig avslutning.

Anbefales: lyst kjøtt, storfe, småfe og grillmat.
Varenummer VSD: 13884, KK-nummer: 744219, Vinmonopolnummer: 14096. Veil. grossistpris (inkl. mva): 96,00. Vinmonopolet: 99,50.

Long Mountain Chenin Blanc 2000
Produsent: Long Mountain (www.longmountain.co.za) Sør - Afrika, Stellenbosch
75 cl. - 12 flasker pr. kasse

Chenin Blanc er Sør-Afrikas hvite "signatur" drue, også kalt Steen. Druer fra Robertson, Wolsely og Rawsonville gir vinen kompleksitet med intens sitrusfruktkarakter, hint av blomster samt bra syre og aromatisk, frisk avslutning.

Anbefales: fisk og lyst kjøtt.
Varenummer VSD: 13880, KK-nummer: 762070, Vinmonopolnummer: 14093. Veil. grossistpris (inkl. mva): 79,00. Vinmonopolet: 79,00.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne gryteretten fikser du på et øyeblikk - og den kan lages kjøttfri
Dagens rett

Denne gryteretten fikser du på et øyeblikk - og den kan lages kjøttfri

Denne oppskriften blir fort familiens store favoritt. Kikerter og kylling er en super kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her