Nye varer fra Brand Partners i mars

Brand Partners lanserer en rekke nye varer nå i mars, deriblant en eksklusiv cognac spesielt kreert med tanke på å skape harmoni med Havana-sigarer.
Redaksjonen
12 Mars 2001 - 01:00

Det dreier seg om den ikke ukjente produsenten Renault/Bisquit som nå altså lanserer en ikke helt rimelig cognac. Kjellermester Jacques Rouvière uttaler selv: "Jeg skapte Cohiba Extra Cognac fra spesielt utvalgte fat med 40-50 år gammel Grande Champagne. En cognac som med duft av appelsin, mandel og hasselnøtt, og med svisker og vanilje i smaken, er perfekt sammen med Havana-sigarer. Resultatet er perfekt harmoni fra begynnelse til slutt".

Cohiba Cognac Extra
Varenummer VSD: 13730, KK-nummer: 238675, Vinmonopolnummer: 45179. Veil. grossistpris (inkl. mva): 2332,00. Vinmonopolet: 2450,00.

Andre nyheter fra BP (produktenes er ikke vurdert av Apéritif, og vurderingene som her er gjengitt står således produsent/importør ansvarlig for) :

Moselland Ars Vitis
Produsent: Moselland eG (www.moselland.de)
75 cl. - 6 flasker pr. kasse

Moselland Ars Vitis er vin nr 8 i rekken av viner fra Moselland. Ars Vitis er en lett, frisk og typeriktig Riesling i duft, med hint av eksotisk frukt. God balanse og forfriskende syrlighet i avslutningen. Flasken i seg selv er et lite kunstverk. Det er en frostet flaske. I etikettområdet er glasset klart og et akvarellmaleri er malt på baksiden av flasken. Flaskens innhold har en forstørrende effekt slik at meleriet fremstår på en praktfull måte. Bildet er malt med vin av kunstner og vindyrker Heinz Ames. Motivet er hentet fra Moseldalen.

Bruksområde : Aperitiff, fisk og orientalsk mat.
Varenummer VSD: 13952, KK-nummer: 767210, Vinmonopolnummer: 45309 BU. Veil. grossistpris (inkl. mva): 80,00. Vinmonopolet: 88,00.

Rio de Plata Malbec 1999
Produsent: Etchart
75 cl - 12 flasker pr. kasse

Malbec druen er Argentinas "signatur" drue og i denne vinen fremheves Malbecs mørkerøde farge og fremtredende aroma av modne røde bær med hint av vanilje fra et godt integrert eikepreg. Vinen er elegant og bløt med en behagelig avslutning.

Anbefales: lyst kjøtt, storfe, småfe og grillmat.
Varenummer VSD: 13884, KK-nummer: 744219, Vinmonopolnummer: 14096. Veil. grossistpris (inkl. mva): 96,00. Vinmonopolet: 99,50.

Long Mountain Chenin Blanc 2000
Produsent: Long Mountain (www.longmountain.co.za) Sør - Afrika, Stellenbosch
75 cl. - 12 flasker pr. kasse

Chenin Blanc er Sør-Afrikas hvite "signatur" drue, også kalt Steen. Druer fra Robertson, Wolsely og Rawsonville gir vinen kompleksitet med intens sitrusfruktkarakter, hint av blomster samt bra syre og aromatisk, frisk avslutning.

Anbefales: fisk og lyst kjøtt.
Varenummer VSD: 13880, KK-nummer: 762070, Vinmonopolnummer: 14093. Veil. grossistpris (inkl. mva): 79,00. Vinmonopolet: 79,00.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik kan også fiskegrateng lages
Dagens rett

Slik kan også fiskegrateng lages

Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her