Nyhetsbrev

Redaksjonen
05 September 2000 - 21:40

Miks og vinn, polnyheter, test av vann, beste østersåpner, friskt fra øst, Rhônedalens gull, robust eleganse og ta kål på suppa er ukens nytlige meny.

Aldri tidligere har vi presentert så mye stoff i løpet av en uke som den vi nett nå la bak oss. Det er hyggelig for det viser at de investeringene vi nå gjør gir resultater. Menyen er dessuten variert med store tester og masse spennenende vinstoff. Og ikke minst en konkurranse der du kan vinne en reisesjekk på hele 15 000 kroner. Det er mye å glede seg over og du og vi har den evnen. Forsyn deg selv:

Nyhetene på polet Når et septemberslipp av nyheter fra Vinmonopolet inneholder så mange godbiter som her, er vi ikke redde for å hilse høsten velkommen. For her er det usedvanlig mange gode rødviner, i alle prisklasser. Og noen meget gode hvite også.

http://www.aperitif.no/tester/article.jhtml?articleID=1030151

Vinn tur til 15 000 - miks en drink Schweppes og Apéritif med stor drinkkonkurranse: Miks en drink med Schweppes Ginger Ale og vinn en tur til en verdi av hele 15 000 kroner. Du reiser hvor du vil. En tøff konkurranse for proffene der også du som amatørmikser kan delta. Vi byr også på en liten spørrekonkurranse med hyggelige premier for deg som ikke mikser.

http://www.aperitif.no/opplevelser/article.jhtml?articleID=1030268

Stor test av mineralvann i flaske Vår nasjonale stolthet - det norske vannet - må se seg slått av utenlandsk vann når Apéritif tester flaskevann. Både i kategorien stille vann og vann med kullsyre stikker vann fra franske kilder av med seieren. Nærmere bestemt Evian og Perrier.

http://www.aperitif.no/tester/article.jhtml?articleID=1030162

Ukens vin - frisk pust fra øst Denne vinen har overlevd kraftige fall i etterspørselen etter vin fra produksjonslandet. Og det er ikke rart for den byr på usedvanlig god vin tatt prisen i betraktning. Perfekt som aperitiff eller til forretter med fisk eller skalldyr - spesielt når du har invitert mange til bords.

http://www.aperitif.no/vin/ukens_vin/article.jhtml?articleID=1030113

Norgesmetsrskapet Beste østersåpner fra Kastanjen Espen Nytvedt fra Kastanjen Restaurant i Oslo er årets norgesmester i østersåpning. På nøyaktig 3 minutter hadde han åpnet 30 østers prikkfritt. Det hele skjedde søndag 3. september på Restaurant Hvalstrand Bad i Asker utenfor Oslo under en sommerklar septemberhimmel.

http://www.aperitif.no/opplevelser/article.jhtml?articleID=1030354

Rhônedalens gull Crozes-Hermitage er en stor appellasjon består hovedsakelig av flatmark. Jaboulet som er den største vinmarkeieren innen appellasjonen går også i høyden.

http://www.aperitif.no/vin/article.jhtml?articleID=1030096

Silvaner - robust eleganse Silvaner eller sylvaner dyrkes nesten bare i tyske Franken og i franske Alsace. Og det er en drue som mister grepet på så vel vinbonden som vinforbrukeren i stadig større grad.

http://www.aperitif.no/vin/article.jhtml?articleID=1030082

Ta kål på suppa Blomkålsuppe er fantastisk enkelt. Og nesten like billig som spiker. Bare så uendelig mye bedre - selvsagt. Her har du oppskriften på en kombinasjon som er like fristende til kvelds som til fest. Selvfølgelig er det vin til.

http://www.aperitif.no/mat/article.jhtml?articleID=1030141

Forrige ukes godbiter Kjapt med svin http://www.aperitif.no/mat/article.jhtml?articleID=1029846 Forrige ukens vin - fleksibel eleganse http://www.aperitif.no/vin/ukens_vin/article.jhtml?articleID=1029803 Stor test av hvite og tørre Bordeaux-viner http://www.aperitif.no/tester/article.jhtml?articleID=1029795

Dermed står det bare tilbake å minne om at du må huske å melde fra om ny mailadresse og samtidig oppgi din gamle, slik at vi får strøket den. Får du denne mailen uten at du har bedt om å bli satt på vår mailliste, beklager vi at noen morer seg med å sende inn din mailadresse. Vil du bli strøket, sender du hele mailen i retur og skriver stryk i subjekt eller emnefeltet.

La flere nyte Apéritif - verv en venn. http://www.aperitif.net/kokebok/verve.htm

Med vennlig hilsen Jan H. Amundsen aperitif@aperitif.no http://www.aperitif.no http://shop.aperitif.no Apéritif på wap: http://www.djuice.com se under Markedsplass Ukens vin som tekstmelding: http://www.aperitif.no/sms/article.jhtml?articleID=326145 03.09.00

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her