Nytt kokketips på Facebook hver dag

Nytt kokketips på Facebook hver dag

Følg oss på Facebook hver dag. Der gir vi deg smarte tips som gjør deg til en bedre kokk og som gjør at du får maksimal uttelling av råvarene du bruker.

Ofte er det små ting som gjør den store forskjellen også når du lager mat. Et lite knep du kan plukke opp på vår Facebook-side kan gjøre smaken bedre og du får mer ut av råvarene. Absolutt til glede for alle som skal spise maten du lager.

Her er et par av de siste kokketipsene vi har presentert:

Vær kreativ med soyasaus
Soyasaus passer ikke bare til asiatisk mat. Bruk den også som smaksforsterker til stekte grønnsaker. Prøv også soyasaus til grønnsakretter, og til mat med kylling, svin eller kalv.
 

 

 
Tilsett hvitløk mot slutten
Om du skal ha hakket eller presset hvitløk i en rett, lønner det seg å tilsette den mot slutten. Freser du hvitløk tidlig sammen med for eksempel vanlig løk, brenner den seg lett og gir en vond og bitter smak i maten.

Les mer om alle de spennende ingrediensene vi har tatt i bruk

Ofte vil du også få relevante lenker i tilknytning til Kokketipset.

Forsiden akkurat nå

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen