BRANSJE: Nytt lavterskeltilbud for å øke vinkunnskapen
Bransje

Nytt lavterskeltilbud for å øke vinkunnskapen

Norsk Sommelier Utdannelse utvider porteføljen med et grunnkurs om vin for servitører.

-Vinkelnerutdannelsen er ikke for alle og behovet for litt lærdom er vel nærmest desperat i en bransje med mye ufaglært arbeidskraft, forteller daglig leder i NSU, Ken Engebretsen som har kjørt en pilot for Røros hotell. Resultatet var at samtlige deltakere viste økt kunnskap om mat, vin, drikke og service.

28-timers kurset går over fire dager og de to første kursene kjøres i september. Det kommer til å vøre 20 deltakere pr kurs. Pris per deltaker er kroner 5.500. Les mer her

Forsiden akkurat nå

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen