Økologiske produkter på frokostbufféen

Frokostrestauranten på Radisson SAS Plaza Hotel er ferdig nyoppusset og debiogodkjent. Nå er 25 prosent av produktene på frokostbufféen økologiske.
Redaksjonen
10 Juli 2007 - 12:00

Det er Debio som forvalter regler på basis av internasjonale normer og norsk lovgivning, og som kontrollerer og godkjenner all økologisk produksjon i Norge.
 
Nordens største
Radisson SAS Plaza Hotel er Nordens største svanemerkede hotel, og det er derfor naturlig at  hotellet satser på økologiske og miljøvennlige produkter .
 
- Nå i begynnelsen av juli er omtrent 25 prosent av alle produktene på frokostbufféen økologiske, blant annet lettmelk, kaffe, eplejuice, brød/ rundstykker, kornblandinger, brie og syltetøy, sier kjøkkensjef Staphan Härdi.
 
Flere produkter
- I tillegg jobber vi kontinuerlig med å få inn flere økologiske produkter. Ved å bli en debiogodkjent frokostrestaurant kan alle våre gjester være sikre på at den økologiske maten de spiser hos oss er kontrollert og godkjent, sier han til boarding.no.
 
Nyrenovert
Hotellet har investert ca 4 millioner på nyrenovering av frokostrestauranten og arkitekten bak den nye restauranten er BJ. Design og Börkur Jòhannesson som også var en av arkitektene bak det nye operabygget i Oslo.
 
Lett og lyst
- Fokuset har vært å modernisere restauranten ved å skape lett og lys stemning, samtidig som vi ønsket å beholde Plazas spesielle detaljer og kjennetegn. I tillegg har vi laget en frokostrestaurant med stor kapasitet. Bufféten er dobbelt så stor nå sammenlignet med før, sier Jòhannesson.
Stort prosjekt
Per Juli 2007 er samtlige av hotellets 673 rom, lobbyområdet og 34 Restaurant & Bar nyoppusset, i tillegg er det bygget sju helt nye styrerom i fjerde etasje.
 
Oppussingen av hotellets frokostrestaurant er foreløpig siste del av et stort oppussingsprosjekt.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her