Økologiske produkter på frokostbufféen

Frokostrestauranten på Radisson SAS Plaza Hotel er ferdig nyoppusset og debiogodkjent. Nå er 25 prosent av produktene på frokostbufféen økologiske.

Det er Debio som forvalter regler på basis av internasjonale normer og norsk lovgivning, og som kontrollerer og godkjenner all økologisk produksjon i Norge.
 
Nordens største
Radisson SAS Plaza Hotel er Nordens største svanemerkede hotel, og det er derfor naturlig at  hotellet satser på økologiske og miljøvennlige produkter .
 
- Nå i begynnelsen av juli er omtrent 25 prosent av alle produktene på frokostbufféen økologiske, blant annet lettmelk, kaffe, eplejuice, brød/ rundstykker, kornblandinger, brie og syltetøy, sier kjøkkensjef Staphan Härdi.
 
Flere produkter
- I tillegg jobber vi kontinuerlig med å få inn flere økologiske produkter. Ved å bli en debiogodkjent frokostrestaurant kan alle våre gjester være sikre på at den økologiske maten de spiser hos oss er kontrollert og godkjent, sier han til boarding.no.
 
Nyrenovert
Hotellet har investert ca 4 millioner på nyrenovering av frokostrestauranten og arkitekten bak den nye restauranten er BJ. Design og Börkur Jòhannesson som også var en av arkitektene bak det nye operabygget i Oslo.
 
Lett og lyst
- Fokuset har vært å modernisere restauranten ved å skape lett og lys stemning, samtidig som vi ønsket å beholde Plazas spesielle detaljer og kjennetegn. I tillegg har vi laget en frokostrestaurant med stor kapasitet. Bufféten er dobbelt så stor nå sammenlignet med før, sier Jòhannesson.
Stort prosjekt
Per Juli 2007 er samtlige av hotellets 673 rom, lobbyområdet og 34 Restaurant & Bar nyoppusset, i tillegg er det bygget sju helt nye styrerom i fjerde etasje.
 
Oppussingen av hotellets frokostrestaurant er foreløpig siste del av et stort oppussingsprosjekt.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen