Overnattingspakke til All verdens vin

Bor du utenfor Oslo og har lyst både å bo godt og billig og samtidig få rabatt på inngangsbilletten til All verdens vin, har vi et tilbud til deg.

I samarbeid med Rainbow Hotels har Apéritif et godt tilbud til deg og dine eventuelle venner som ønsker å besøke All verdens vin den 25. september. Du kan velge og vrake blant Rainbow Hotels hoteller i hovedstaden.

Her kan du lese mer om overnattingstilbudet (klikk)

Ta helgen i Oslo
Kommer du på lørdag, kan du få med deg mye av det gode Oslo har å by på. Ikke minst arrangerer Apéritif en spennende middag lørdag kveld med mengder av utsøkte viner fra Schloss Vollrads på Restaurant Klosteret. Du kan lese mer om lørdagens arrangement her.

Søndag formiddag kan du vandre rundt i Oslo eller oppsøke byen rikholdige tilbud innen kunst og kultur (link til oversikt over museer og kunstgallerier), frem til messen åpner klokken 13.00. På All verdens vin kan du smake flere tusen forskjellige viner og også smake brennevin fra de beste produsentene.

Program under vinmessen:
w Hvordan kombinere mat og vin - kl. 15.00
Ole Martin Alfsen, kokk og vinkelner fra Gastronomisk Institutt, gir deg de grunnleggende prinsippene for en vellykket mat- og vinmatch.

w Kokkekamp - finalister i NM for amatørkokk - kl. 17.00
Finalistene med hver sin kokk fra Gastronomisk Institutt kjemper om tittelen NM for amatørkokk. Konkurransen er et samarbeid mellom VG Nett og Apéritif. Rundt 15. august kan du lese mer om konkurransen.

w Lær å smake vin med Toralf Bølgen - kl. 18.30
Toralf Bølgen er innehaver av restauranthuset Bølgen & Moi og er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker.

Les mer om All verden vin her (klikk)

Kommende kurs

Til toppen