Overtar Amundsen

V&S Group forsterker stillingen sin i det nordiske markedet. Amundsen AS er nå blitt kjøpt opp i sin helhet.

V&S har eid 50 prosent av selskapet siden 2001 og kjøper nå altså opp resten.

- Ved å kjøpe den resterende delen av Amundsen har V&S nå en heleiet virksomhet i hele det nordeuropeiske markedet, sier Bengt Baron i en pressemelding. Baron er administrerende direktør og konsernsjef i V&S Group.

Veletablert
- Amundsen er et veletablert selskap i Norge. I den tiden vi har eid selskapet sammen med familien Amundsen har selskapet blitt utviklet på en fin måte. Ambisjonene våre er å få en enda sterkere stilling i det norske markedet, sier Baron.

- Samarbeidet med V&S har vært veldig bra, derfor er det naturlig at vi nå tar steget fullt ut og blir en del av V&S Group, sier administrerende direktør Cathrine Amundsen Dahl i Amundsen AS.

Utvikling
- Ved å ha tilgang til den samlede kompetansen og erfaringen som finnes i et så stort og fremgangsrikt konsern har vi nå enda større muligheter for utvikling i Norge. Vi håper at dette skal komme både kunder og ansatte til gode, sier hun.

I løpet av kort tid tar V&S over distribusjonen av hele porteføljen til den australske vinprodusenten Foster's Wine Group. Dette innebærer varemerker som Lindeman, Rosemount, Wolf Blass og Beringer. Med disse i sortimentet forsterkes den ledende posisjonen ytterligere.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen