Priset for lærlingjobb

Priset for lærlingjobb

Bent Stiansen fikk Landskonferansens Kompetansepris 2012.

Etter å ha holdt et glødende innlegg om arbeidet med lærlinger på Landskonferansen, ble Statholdergaardens Bent Stiansen tirsdag tildelt konferansens kompetansepris for 2012.

LES OGSÅ: Priset som beste lærebedrift

Prisen deles årlig ut av NHO til en person eller virksomhet som har utført godt arbeid innen rekruttering, utdanning og kompetanseutvikling innen reiseliv og matindustri.

LES OGSÅ: Storeslem for Statholdergaarden

Landskonferansen gikk av stabelen på Gardermoen tirsdag. På plakaten stod temaet rekruttering, utdanning og kompetanseutvikling innen hotell, restaurant, reiseliv og matvareindustri.Konferansen samler deltakere fra NHOs medlemsbedrifter, faglige råd og opplæringsinstitusjoner og samarbeispartnere i stat og fylkeskommune. Den arrrangeres av NHO.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen