Rica Nidelven gir best start på dagen

Rica Nidelven gir best start på dagen

Vant frokostkåring for sjuende år på rad.

– Denne prisen er vår, sa hotelldirektør Bjarte Gjerde med et smil da det var klart hotellet hans fremdeles serverer Norges beste frokost.
For sjuende år på rad ble Rica-kjedens gourmethovedkvarter i Trondheim tildelt førsteplassen i kåringen Twinings Best Breakfast, skriver Hotellmagasinet.no.

Prisen ble delt ut på restaurant Feinschmecker i Oslo tirsdag kveld. På en imponerende andreplass kom det lille hotellet på Kruk utenfor Fagernes, Nythun Høyfjellsstue.

I sin begrunnelse for å tildele Rica Nidelven en ny førsteplass sier juryen blant annet at hotellet er «blitt enda bedre og leverer et helhetsinntrykk som er imponerende. Det er ingen tvil om at dette er Norges beste hotellfrokost».

LES OGSÅ: Rica Nidelven hedres på hjemmebane

Juryen, som bestod av Lars Erik Underthun, Wenche Andersen og Frank Ødegaard, har vært opptatt av at en frokostopplevelse kan være fantastisk på et stort hotell, men også like god på et mindre hotell med mindre ressurser.

– Fire av finalistene i årets konkurranse har vist et kvalitetsnivå som skiller dem ut positivt, sier juryformann Lars-Erik Underthun.

– Flere av de beste hotellene har spisset utvalget, fremfor å utvide ytterligere. Isteden har bevisstheten rundt det som serveres økt. Det er ingen positiv trend om hotellene må øke utvalget ut av dimensjoner for å regnes som best i klassen. I år har de beste i flere tilfeller redusert utvalget, men vært enda mer bevisste rundt det som serveres, forteller Underthun.

Finaleresultatene i Twinings Best Breakfast 2012:

1. plass Rica Nidelven Hotel, Trondheim
2. plass Nythun Høyfjellsstue, Fagernes
3. plass Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo
4. plass Rica Hell Hotel, Stjørdal

Uplasserte hotell i finalen av Twinings Best Breakfast (i alfabetisk rekkefølge): Engø Gård (Tjøme), Erzscheidergården (Røros), Holmenkollen Park Hotel Rica (Oslo), Refsnes Gods (Jeløy, Moss), Rica Airport Hotel (Stavanger), Rica Hotel Bergen, Rica Hotel Norge (Kristiansand), Rica Ishavshotel (Tromsø), Thon Hotel Bristol Hotel (Oslo), Thon Hotel Lofoten (Svolvær).

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen