Rica Nidelven hedres på hjemmebane

Rica Nidelven hedres på hjemmebane

Kåret til årets bedrift i Trondheim-regionen.

Rica Nidelven Hotel har fått prisen Årets Bedrift i Trondheim-regionen. Prisen deles ut under arrangement Manifestasjon 2012 onsdag 19. september på Clarion Hotel & Congress Trondheim.
– Det er godt å oppleve at våre strategier og bærende verdier gir så gode resultater, og prisen er til stor inspirasjon og motivasjon for oss i arbeidet med å utvikle oss videre, sier hotelldirektør Bjarte Gjerde.
Årets Bedrift er en tradisjonsrik pris som i over 20 år har blitt delt ut årlig av Nordea i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheim. Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter og andre virksomheter som gjennom sin aktivitet bidrar til å utvikle eller styrke næringslivet i trondheimsregionen.

Nordea gir 35 000 kroner til vinneren, som skal gis videre til et godt formål. Rica Nidelven Hotel har valgt å donere premien til Støtteforeningen for kreftsyke barn.
I juryens begrunnelse heter det blant annet at Rica Nidelven Hotel er et av Trondheims største og mest moderne fullservicehotell. Hotellet lager mat basert på lokale råvarer, og er blitt landskjent for å servere Norges beste frokost. Hotellet har hvert år med en eller flere finalister i NM-finalen i kokkekunst, og i år kommer hele fem av 12 finalister fra hotellet.

LES OGSÅ: Trondheim-dominans i kokke-NM

Juryen består av ordfører, fylkesordfører, styreleder og administrerende direktør i Næringsforeningen i Trondheim, og banksjef i Nordea.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen