Rica Nidelven hedres på hjemmebane

Rica Nidelven hedres på hjemmebane

Kåret til årets bedrift i Trondheim-regionen.
25 September 2012 - 14:50

Rica Nidelven Hotel har fått prisen Årets Bedrift i Trondheim-regionen. Prisen deles ut under arrangement Manifestasjon 2012 onsdag 19. september på Clarion Hotel & Congress Trondheim.
– Det er godt å oppleve at våre strategier og bærende verdier gir så gode resultater, og prisen er til stor inspirasjon og motivasjon for oss i arbeidet med å utvikle oss videre, sier hotelldirektør Bjarte Gjerde.
Årets Bedrift er en tradisjonsrik pris som i over 20 år har blitt delt ut årlig av Nordea i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheim. Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter og andre virksomheter som gjennom sin aktivitet bidrar til å utvikle eller styrke næringslivet i trondheimsregionen.

Nordea gir 35 000 kroner til vinneren, som skal gis videre til et godt formål. Rica Nidelven Hotel har valgt å donere premien til Støtteforeningen for kreftsyke barn.
I juryens begrunnelse heter det blant annet at Rica Nidelven Hotel er et av Trondheims største og mest moderne fullservicehotell. Hotellet lager mat basert på lokale råvarer, og er blitt landskjent for å servere Norges beste frokost. Hotellet har hvert år med en eller flere finalister i NM-finalen i kokkekunst, og i år kommer hele fem av 12 finalister fra hotellet.

LES OGSÅ: Trondheim-dominans i kokke-NM

Juryen består av ordfører, fylkesordfører, styreleder og administrerende direktør i Næringsforeningen i Trondheim, og banksjef i Nordea.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her