Rica Nidelven hedres på hjemmebane

Rica Nidelven hedres på hjemmebane

Kåret til årets bedrift i Trondheim-regionen.
25 September 2012 - 15:50

Rica Nidelven Hotel har fått prisen Årets Bedrift i Trondheim-regionen. Prisen deles ut under arrangement Manifestasjon 2012 onsdag 19. september på Clarion Hotel & Congress Trondheim.
– Det er godt å oppleve at våre strategier og bærende verdier gir så gode resultater, og prisen er til stor inspirasjon og motivasjon for oss i arbeidet med å utvikle oss videre, sier hotelldirektør Bjarte Gjerde.
Årets Bedrift er en tradisjonsrik pris som i over 20 år har blitt delt ut årlig av Nordea i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheim. Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter og andre virksomheter som gjennom sin aktivitet bidrar til å utvikle eller styrke næringslivet i trondheimsregionen.

Nordea gir 35 000 kroner til vinneren, som skal gis videre til et godt formål. Rica Nidelven Hotel har valgt å donere premien til Støtteforeningen for kreftsyke barn.
I juryens begrunnelse heter det blant annet at Rica Nidelven Hotel er et av Trondheims største og mest moderne fullservicehotell. Hotellet lager mat basert på lokale råvarer, og er blitt landskjent for å servere Norges beste frokost. Hotellet har hvert år med en eller flere finalister i NM-finalen i kokkekunst, og i år kommer hele fem av 12 finalister fra hotellet.

LES OGSÅ: Trondheim-dominans i kokke-NM

Juryen består av ordfører, fylkesordfører, styreleder og administrerende direktør i Næringsforeningen i Trondheim, og banksjef i Nordea.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ikke uventet er det de drøyt 1500 flaskene med Cantillon som skaper kø
+
Tester

Ikke uventet er det de drøyt 1500 flaskene med Cantillon som skaper kø

Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Verdens beste bartender er Felice Capasso fra Nedre Løkka Cocktailbar

Han tok en sensasjonell seier i det som regnes som den aller mest prestisjefulle bartenderkonkurransen av alle, World Class Global Finals.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

8 norske kokker i verdenstoppen – Anika Madsen er en av dem

Av verdens 783 aller beste kokker er det i alt 8 fra Norge, ifølge Best Chef Awards 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik har du ikke smakt helstekt kylling før
Dagens rett

Slik har du ikke smakt helstekt kylling før

Denne søndagen lager vi en middag som hele familien vil digge. Her er oppskrift på helstekt kylling med urter og mascarpone

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ikke uventet er det de drøyt 1500 flaskene med Cantillon som skaper kø
+
Tester

Ikke uventet er det de drøyt 1500 flaskene med Cantillon som skaper kø

Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Verdens beste bartender er Felice Capasso fra Nedre Løkka Cocktailbar

Han tok en sensasjonell seier i det som regnes som den aller mest prestisjefulle bartenderkonkurransen av alle, World Class Global Finals.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nytt stjerneskudd: Kul dame lager kule burgundere
+
Godbiter i pollisten

Nytt stjerneskudd: Kul dame lager kule burgundere

At Jessica Litaud er inspirert av Jean-François Ganevat og Jean-Marie Guffens, er med på å skille hennes viner fra andre i Burgund.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Rimelig rødvinskos i høstferien? Denne finnes på alle pol
+
Ukens vin

Rimelig rødvinskos i høstferien? Denne finnes på alle pol

Det vil si de aller minste må du se bort fra. Men de andre kan by på dette knallkjøpet av en bordeaux som på toppen av det hele er økologisk framstilt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik skaper du ekstra het stemning rundt middagsbordet
Dagens rett
Krydret potetsuppe med hete reker og løkfylte pitabrød

Slik skaper du ekstra het stemning rundt middagsbordet

En krydret potetsuppe med hete reker og løkfylte pitabrød setter fart på smaksløkene. Prøv denne lettlagde oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

8 norske kokker i verdenstoppen – Anika Madsen er en av dem

Av verdens 783 aller beste kokker er det i alt 8 fra Norge, ifølge Best Chef Awards 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her