Satser i Kristiansand

I sommer åpner det et spennende restaurantkonsept på bryggekanten i Kristiansand.

Restauranten skal inneholde bistro, bar, stilfull uteservering, og a la carte-avdeling. Konseptet utarbeides i samarbeid med Gastronomisk Institutt.
 
Jobber tett
- Vi er involvert i planlegging og prosjektering. Vi ser på alt fra hvordan kjøkkenet skal innredes, til menyutvikling og helt til bistand med oppstarten på kjøkkensiden. Konseptutvikling og bedriftsrådgivning er en stor del av Gastronomisk Institutt sine produkter, og dette er derfor noe vi har stor erfaring med. Det som skiller dette oppdraget fra mange av de andre er at vi i dette prosjektet bistår med rekrutteringen av nøkkelpersoner til kjøkkenet. I slike prosesser er det viktig at vi jobber tett med de som skal drive bedriften og da er det viktig å ha en kjøkkensjef på plass så tidlig som mulig, sier konstituert administrerende direktør Anders Hellegaard ved Gastronomisk Institutt.
 
Gastronomisk Institutt har også vurdert kandidatene, men har ingenting med selve ansettelsesprosessen og betingelser å gjøre.
 
Lang erfaring
- Vi har i mange år jobbet med rekruttering av kokker, men da i hovedsak til Norges ambassader i utlandet, sier Hellegaard.
 
Til tross for at det er mangel på kokker i Norge for tiden er de fem stillingene i Kristiansand allerede besatt.
 
Det er Åsmund Kleverud som er kjøkkensjef i det nye prosjektet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen