Slik lager du Sea Breeze

Ukens drink, Sea Breeze, er en populær drink som så ofte ellers er basert på vodka. Slik har det imidlertid ikke vært i hele dens historie. Med sitt nye innhold har drinken likevel med rette fått beholde sitt navn som hinter til havets kjølige friskhet.

Sea Breeze var den første i rekken av Breeze-coctailene som opprinnelig ble mikset med gin som spritråstoff. I dag er gin erstattet med vodka, og breeze-serien har fått tilskudd av drinker som Bay Breeze og Madras, som alle inneholder cranberry juice.

Sea Breeze med en twist

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

4 cl

Fremgangsmåte

Fyll et highballglass med is, vodka og cranberry juice. Fyll opp glasset med grapefruktjuice. Pynt med sitron- eller limeskive.

Tips:
Hvis du vil ha en varmere farge på drinken, øker du mengden grapefruktjuice på bekostning ac tranebærjuice.

Se våre andre oppskrifter Sea Breeze

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: ivanmateev

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen