Selger «hele» utelivet

Selger «hele» utelivet

Utelivskonge på Jessheim selger livsverket.

Utestedene Gartneriet, Kisa-puben og Tante Sofie på Jessheim er til salgs. Det er André Skogsrud (32) som selger selskapet Jessheim Restauranthus for i underkant av tre millioner kroner.

– Jeg begynner å bli sliten av å drive alt alene. I utgangspunktet søker jeg etter en partner som kan drive dette sammen med meg. Det er også et alternativ å selge seg helt ut, sier eier Skogsrud til Romerikes Blad. Han startet opp i utelivsbransjen for tolv år siden.

De tre virksomhetene ligger i Jessheim Storsenter, er knyttet sammen i en leiekontrakt og ett aksjeselskap, men er likevel uavhengige av hverandre. 28 ansatte er tilknyttet Jessheim Restaurantdrift AS. Disse fordeler seg på åtte årsverk totalt.

Samtidig er enda et utested til salgs i distriket. Skipper’n Pub åpnet dørene i Sundet i oktober i fjor. Ti måneder etter er utestedet til salgs for 650.000 kroner.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Til toppen