Send oss oppskriften på barnas julekakefavoritt

Spør barna dine om hvilke julekaker de har som favoritter. Bak kakene sammen med dem og bli med i den morsomme oppskriftskonkurransen der dere kan vinne flotte premier til hele familien.
Redaksjonen
17 November 2004 - 15:21

Det er VG Nett og Apéritif Nett i samarbeid med Opplysningskontoret for Meieriprodukter (melk.no) som arrangerer konkurransen. Hver dag mens den pågår legger vi en av de innsendte oppskriftene ut på begge nettstedene. Vil du sende med et bilde av kakene har du alle muligheter til det, men det er ingen betingelse for å delta.

Selvfølgelig vet vi alle at pepperkaker slår an hos de minste. I denne konkurransen ser vi imidlertid bort fra de berømte syv slagene og jakter på andre kaker som barna har som favoritter. Hvis poden elsker kaker med masse syltetøy i, eller minstejenta eplekake med rosiner og sukat, så send oss oppskriften.

Stor finale
Helt frem til 1. desember kan du sende oss oppskrifter, gjerne flere. Den 7. desember blir det stor finale der tre barn sammen med sine foresatte skal bake sine favorittjulekaker. Vi betaler reisen for én voksen og ett barn (pr. finalist) til Oslo, nærmere bestemt til melk.no sine lokaler hvor finalen finner sted.

En jury bestående av barnetv-kokken Ole Martin Alfsen, Camilla Agerup fra melk.no, Aase E. Jacobsen fra aperitif.no - og selvfølgelig barn med sans for gode kaker - kårer vinneren.

Flotte premier
w 1. premie er et weekendopphold for hele familien på Langedrag Naturpark.
w 2. og 3. premie er gavekort på skipakke til en verdi av kr. 1.500,-

Vi stiller bare tre krav:
- Oppskriften må være selvkomponert (av familien).
- Barna må ikke være eldre enn 12 år.
- Barna må kunne bake kakene selv.

Les dette før du sender oppskriften din:
VG Nett og Apéritif Nett forbeholder seg retten til fritt å publisere oppskriften med bilde som du sender oss. Selvfølgelig med angivelse av hvem som har sendt den inn (barnets navn) og eventuell fotograf.

Fyll inn skjemaet nedenfor og klikk "send inn". Lykke til!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Norgesrekord i kokebokssalg

Eyvind Hellstrøms Grunnboka har snart solgt 200.000 eksemplarer på knappe tre måneder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her