Sertifisering for Thon

Thon Hotel Gyldenløve er miljøfyrtårn-sertifisert.

Thon Hotels har bestemt at alle hoteller i kjeden skal miljøfyrtårn-sertifiseres innen utgangen av 2008. Nå har Thon Hotel Gyldenløve mottatt sitt miljøfyrtårn-sertifikat.
 
Har ansvar
- Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder og vi har et ansvar for å bidra til et bedre miljø. Vi har rundt to milloner gjestedøgn i løpet av et år og ved å legge til rette for miljøvennlig forbruk, redusere avfallsmengder og spare energi gjør vi en betydelig miljøinnsats, sier Morten Thorvaldsen, Administrerende direktør i Thon Hotels.
 
Inspirerende
- Det er gøy og inspirerende å se engasjementet som alle våre ansatte har vist i denne prosessen. Men dette er ingen hvilepute og vi vil fortsette fokuset på miljø, sier Lena Fredriksen, direktør på Thon Hotel Gyldenløve.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Champagnedruen meunier: Fra underdog til stjernestatus

Meunier ble tidligere satt i skyggen av de mer anerkjente champagnedruene chardonnay og pinot noir. Det siste tiåret har imidlertid meunier fått en renessanse og blomstrer nå for fullt, blant annet takket være en iherdig innsats fra dyktige meunierfrelste vinmakere. I dag finnes en rekke utsøkte champagner som er laget av meunier alene. Les hele saken

Til toppen