Smak det beste fra Norge - kansellert

Årets Matstreif går av stabelen etter planen, men arrangementet med norsk øl, vin og brennevin er dessverre kansellert.
Redaksjonen
25 September 2008 - 09:20

Årets Matstreif blir utrolig spennende, for her vil du få muligheten til å smake det beste av hva ikke mindre enn åtte norske små alkoholprodusenter kan fremvise av øl, vin og brennevin.
 
Matstreif blir holdt etter planen, men denne smakingen er dessverre avlyst.
Påmeldingslenken finner du nedenfor
I løpet av de to dagene Matstreif finner sted, kan du smake de lekreste øltyper, fra de lyse, milde, til de kraftige, vellagrede. Det blir også servert norsk vin, elegant cider og norskprodusert brennevin. Alt signert små og spennende produsenter du kanskje aldri har hørt om før. Det skjer nemlig veldig mye spennende i kulissene også på drikkevaresiden her til lands.
 
Mat og drikke
Mange drikkevarer kommer best til sin rett når du serverer riktig mat til. Derfor serverer vi en tapastallerken basert på norske produkter slik at du selv kan teste ut de beste kombinasjonene.
 
For at du skal ha et minne om smakingen får du også med deg et vinglass til odel og eie etter smakingen.
 
Ta med venner og kolleger på et arrangement utenom det vanlige - meld deg på i dag.

Dette er produsentene som du får møte:
Haandbryggeriet, Drammen
Nøgne Ø, Grimstad
Små Vesen Bryggeri, Valdres
Seljord vin, Seljord
De 5 Vinmakeran, Tromsø
Dalane Bryghus, Egersund
Kalfarets Kultur AS (cider), Bergen
Agder Brenneri, Grimstad
 
Smakingen arrangeres av Apéritif i samarbeid med Innovasjon Norge/ Matstreif. Arrangementet har 20 års aldersgrense.
 

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er grunnet uforutsette hendelser dessverre kansellert. Matstreif arrangeres som planlagt.
Tid:
10. oktober 2008 kl. 12.00 - 19.00 og
11. oktober 2008 kl. 12.00 - 18.00
 
Pris: kroner 250,- pr. person
 
Sted: Universitetsplassen (Matstreif), Karl Johansgate, Oslo.
 
Kursavgiften inkluderer:
• Inngang til smaksteltet en av de to dagene
• 16 smaksbonger
• 1 tapastallerken
• 1 vinglass til odel og eie

Ring 93069873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 06.10.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mango gjør susen i denne wokoppskriften
Dagens rett
Wok med mango

Mango gjør susen i denne wokoppskriften

Men også det lille kicket fra chili setter et umiskjennelig preg. La det bli en hot torsdag og den kan godt bli kjøttfri om du ønsker det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her