Smak fantastiske viner fra hele Bordeaux

Vinkurs i Oslo 18. januar - Bordeaux

(1MoreCreative)

Smak fantastiske viner fra hele Bordeaux

Bordeaux er en jungel av forskjellige klassifikasjoner, vinmarker og slott. Denne kvelden vil du sammen med en av Bordeaux fremste vinhandlere, smake viner fra forskjellige slott og distrikter samtidig som du lærer mer om et av verdens beste vinområder.

Bordeaux blir ofte omtalt som verdens beste vinområde. Noen av de høyest klassifiserte, mest klassiske og ikke minst dyreste vinene i verden kommer herfra. 

Vi får besøk av Yann Schÿler fra Schröder & Schÿler, et av de eldste familie-eide vinhusene i Bordeaux som har spesialisert seg på handel av vin fra mindre slott og grand crus i Bordeaux. Schröder & Schÿler er også eiere av Château Kirwan, som du selvfølgelig også får smake flere årganger av denne kvelden.

Château Kirwan.
Château Kirwan.

Gjennom smakingen vil Yann lære deg mer om de forskjellige underdistriktene, vinmarkene og om hvorfor mange av disse vinene nesten alltid blir bedre etter noen år i kjelleren.

Gå ikke glipp av denne flotte muligheten til å lære mer om vin fra et av verdens aller beste vinområder, Bordeaux. Ta med venner, kolleger, kjente og kjære på en lærerik og uforglemmelig aften!

Kommende kurs

Til toppen