Matkurs og vinkurs

Vinkurs 4. april i Oslo

Smak viner fra Californias pinot noir-paradis

Smak viner fra Californias pinot noir-paradis

I Carneros lages det pinot noir med en helt annen eleganse og friskhet enn hva vi er vant med fra California. Vinene du vil smake denne kvelden konkurrer med de aller beste fra Burgund.
02 September 2015 - 05:30

Det spennende vinområdet Carneros ligger på sørspissen av Sonoma-fjellene midt mellom USAs to mest berømte vinproduserende regioner - den østlige delen i Napa og den vestlige halvdelen i Sonoma. Et klima som er helt ideelt for druer som chardonnay, pinot noir og syrah, og som leverer flotte viner år etter år.

Smak toppvinene fra familieprodusenten Schug

Claudia Schug.

Vi får besøk av Claudia Schug, datteren til vinlegenden Walter Schug, og som nå har tatt over driften av vingården sammen med sin bror. Hun skal guide deg gjennom denne smakingen av 8 imponerende viner. Nå har du muligheten til å lære mer om dette områdets historie og mest benyttede druetyper samtidig som du smaker utvalgte viner fra deres vinmarker.

Les mer om vinhuset Schug her

California puster Burgund i nakken

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen av vin fra California - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her