Hellstrøm og Bagatelle kan imidlertid trøste seg med at to stjerner igjen er på plass i Michelin-guiden.
Smell for Bagatelle
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
By på en kraftpakke av en sjømatsuppe
I denne suppa trenger du kraft av rekeskall - eller ferdig skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Mektig godt smaker den.
Les hele sakenHer får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Dette drikker du til pinnekjøtt
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Allerede for 224 år siden var kokker eksperimentelle
Kylling Marengo er faktisk så gammel oppskrift som fortsatt fungerer utmerket. Den var altså en keiser verdig. Og et klassisk eksempel på "man tager, det man haver".
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Smak 7 strålende viner fra Montalcino
Den 21. januar har du en gyllen mulighet til å lære mer om en anerkjent vinprodusent fra Montalcino og nyte 7 deilige viner. Sjekk ut vinene som serveres og meld deg på fort.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.
Les hele saken