Det blir spansk-nordisk stemning i Bjørvika denne fredagskvelden

WineMakers Dinner 9. november i Oslo

(Derkien)

Det blir spansk-nordisk stemning i Bjørvika denne fredagskvelden

Fredag 9. november er det duket for en spennende middag på Restaurant Edda i Oslo. Deilige spanske viner møter Eddas nordiske kjøkken med fokus på det beste av råvarer.

Castillo Perelada er topprodusenten fra det lille området Empordá, nordøst i Spania. Det er i dag tredje generasjon Suqué Mateu som styrer skuta etter at slottet ble kjøpt av Miguel Mateu i 1923. De har bygget opp et godt renommé, ikke bare i Spania, men i hele verden som en topprodusent av både cava, røde og hvite viner. De forsker på hvordan de ulike druesortene klarer seg i forskjellige jordsmonn og disse resultatene blir lansert i et lite kvantum når de får ekstraordinære resultater.

Her kan du lese mer om Perelada

Denne kvelden får vi besøk av vinmaker Eduard Diaz og eksportsjef Eugeni Norenberg. De tar oss gjennom en helaften med deilig mat og drikke på Bjørvikas nye restaurantperle, Edda. På kveldens festmeny finner vi nordiske råvarer, som gjør seg ypperlige til disse nordøstlige spanske vinene. Vi får smake forskjellige cavaer, samt en hvitvin som aldri før har vært tilgjengelig i Norge. I tillegg blir det norgespremiere på Gran Claustro Cuvée Especial Gran Reserva denne kvelden. Det er all grunn til å glede seg til en fredagskveld i Oslos nyeste bydel.

Bla ned for å se den spennende menyen. Gå ikke glipp av denne smaksopplevelsen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig helaften.

 
Kveldens flotte meny

Kommende kurs

Til toppen