5-retters fra Bon Lio og 5 spanske viner fra en historisk produsent
Lekker spansk musserende, rødvin og hvitvin til 5-retters fra Bon Lio. Kan det bli bedre? Bli med på spansk aften den 03. juni!
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lekker spansk musserende, rødvin og hvitvin til 5-retters fra Bon Lio. Kan det bli bedre? Bli med på spansk aften den 03. juni!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDet kan være lurt å sikre seg boblene til desemberfestene allerede nå. For denne er ekstra gunstig priset tatt kvaliteten i betraktning.
Les hele sakenDen er dessuten billigere enn på Systembolaget, så da kan du også glemme turen over grensa.
Les hele sakenDenne spanske musserende som ikke er en cava, er et lekkert og friskt sommerlig alternativ til champagne.
Les hele sakenIkke for at det er noe galt med cavaen til denne produsenten, men når xarel-lo-druene brukes i en oransjevin blir det virkelig fart i sakene.
Les hele sakenJuve y Camps lager noen av de mest klassiske og vellagrete cavaene på polet i det midtre prissjikt. Nå har de lansert en litt rimeligere, men svært interessant utgave som bidrar til å utvide cavahorisonten.
Les hele sakenJuve y Camps lager noen av de mest klassiske og vellagrete cavaene på polet, og denne kvelden får du mulighet til å smake cava i toppsjiktet, inkludert deres toppvin som lanseres i et veldig lite parti i November. Etter denne smakingen vil det kun være no
Les hele sakenAt supertrendy Jura-vin er kommet på boks, er nok et tegn på dette formatets stadig bredere aksept.
Les hele sakenDen dekker de fleste behov når det skal ønskes velkommen til fest for mange og når fingermat er med i bildet.
Les hele sakenEn bedre budsjettløsning enn denne cavaen som finnes i samtlige polutsalg og som overbeviser gang på gang, finnes ikke. Og det for bare 140 kroner. Dermed kan du være raus med serveringen.
Les hele sakenFredag 9. november er det duket for en spennende middag på Restaurant Edda i Oslo. Deilige spanske viner møter Eddas nordiske kjøkken med fokus på det beste av råvarer.
Les hele sakenOm du ikke har sikret deg nyttårsboblene, er dette de beste av dem du har å velge mellom i polhyllene akkurat nå. I prisklassen 119 til 1249,90 kroner. Noe for enhver smak og budsjett med andre ord.
Les hele sakenVil du ha ekstra mye ut av nyttårsfesten, skal du satse på store formater. Her har du 48 forslag til magnumbobler som alle er å få tak i før nyttår.
Les hele sakenDet er ingen ting som gleder meg mer enn av proseccoveksten er stoppet. Skal du feire, må du gjøre det med skikkelig boblevin. Gå for en av disse 18 som byr på mye for pengene.
Les hele sakenFor 115 små kroner får du en superfrisk og seriøs cava som sågar er å finne i nesten alle polutsalg. Dermed har du råd å være ekstra sjenerøs med boblene i år.
Les hele sakenHer er en guide til de beste blant flaskene som finnes i polhyllene akkurat nå. Ikke bare champagne, men også rimeligere musserende. Og i år har polet for første gang åpent på nyttårsaften.
Les hele sakenDet er i hvert fall blitt mine. Og nå er den tørreste på plass i 60 polutsalg. Til knallpris.
Les hele sakenOg dermed perfekt til mai måneds behov for bobler. Samme produsent byr også på verdens aller mest spesielle boblevin – som bør prøves til røykelaksen - om du tør.
Les hele sakenDette reflekteres også i hva folk drikker når de er hjemme.
Les hele sakenMed disse boblene i glasset blir nyttårsaften så episk som den kan bli. Og vinen er å få tak i over hele landet.
Les hele sakenFor 145 kroner får du en knallgod boblevin. Legger du på 25 kroner får du en virkelige lekkerbisken.
Les hele sakenManuel Raventós satser på xarel-lo og lang lagring på bunnfallet for å oppnå en svært kompleks cavastil.
Les hele sakenMai Tjemsland, som er en av tre med tittelen Master of Wine i Norge, lar deg bli kjent med vinene vi aller mest forbinder med sommer og sol.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken