Store planer for Hotell Klubben

Hotell Klubben i Tønsberg blir konferansehotell og bygges om for 63 millioner kroner.
Redaksjonen
19 Juni 2008 - 10:00

To nye etasjer, med skybar, utekafé og suiter, tilgjengelig med utvendig glassheis, samt helt ny fasade mot Byfjorden. Det er planene for  «nye» Hotell Klubben i Tønsberg.
 
- Den store forskjellen er at vi bygger om til konferansehotell. Vi vil bygge om baren og frokostsalen til konferanserom og flytte baren opp på toppen, så vi får en skybar, sier investor og hovedaksjonær Asbjørn F. Abrahamsen i AC Nor AS, som eier Hotell Klubben.
 
Noe annnet
- Vi skal få Klubben til å bli noe annet enn det har vært før. Hotellet skal blant annet ha full aktivitet også om vinteren, sier Abrahamsen.
 
Han har fått signaler fra næringslivet i hovedstaden om at det er hyggelig å dra på konferanse i Tønsberg, og han har tro på at det er noe Klubben kan bygge sin fremtid på.
 
Glassheis
Samtidig som han vil bruke store ressurser på å gjøre Klubben mer skreddersydd til konferanser, vil han at hotellet, spesielt bar og restauranter, skal bli mer attraktivt for byens egne innbyggere.
 
Derfor blir det en utvendig, hurtig glassheis som kan ta folk direkte opp til skybaren i den øverste av de to nye planlagte etasjene. Skybaren får også en utedel. Skybaren og kafeen får fantastisk utsikt over Tønsberg by.
 
Suiter
I resten av de to nye etasjene er det planlagt suiter. Det er også laget et alternativt prospekt uten skybar og med suiter over hele toppetasjen. Hvilket alternativ som velges kommer an på det nye driftsselskapet, som skal overta etter Rica-kjeden ved årsskiftet.
 
Utvider
Restaurant Pascal skal dessuten utvides, og det skal i tillegg bygges en uterestaurant på toppen. I tillegg skal Baglerkroa gjenåpnes, men denne gang som restaurant.
 
- Det første som skjer av ombygging blir innvendig, av ny konferansedel. Det går vi i gang med etter kommende årsskifte, fortsetter han. Resten kommer etter hvert, sier Abrahamsen til Tønsberg Blad.
 
Totalt er prosjektet kostnadsberegnet til ca. 63 millioner kroner.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

5 flotte viner fra Burgund møter 5-retter fra Klosteret
Matkurs og vinkurs
Winedinner 22. oktober i Oslo

5 flotte viner fra Burgund møter 5-retter fra Klosteret

Bli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her