Store planer for Hotell Klubben

Hotell Klubben i Tønsberg blir konferansehotell og bygges om for 63 millioner kroner.
Redaksjonen
19 Juni 2008 - 09:00

To nye etasjer, med skybar, utekafé og suiter, tilgjengelig med utvendig glassheis, samt helt ny fasade mot Byfjorden. Det er planene for  «nye» Hotell Klubben i Tønsberg.
 
- Den store forskjellen er at vi bygger om til konferansehotell. Vi vil bygge om baren og frokostsalen til konferanserom og flytte baren opp på toppen, så vi får en skybar, sier investor og hovedaksjonær Asbjørn F. Abrahamsen i AC Nor AS, som eier Hotell Klubben.
 
Noe annnet
- Vi skal få Klubben til å bli noe annet enn det har vært før. Hotellet skal blant annet ha full aktivitet også om vinteren, sier Abrahamsen.
 
Han har fått signaler fra næringslivet i hovedstaden om at det er hyggelig å dra på konferanse i Tønsberg, og han har tro på at det er noe Klubben kan bygge sin fremtid på.
 
Glassheis
Samtidig som han vil bruke store ressurser på å gjøre Klubben mer skreddersydd til konferanser, vil han at hotellet, spesielt bar og restauranter, skal bli mer attraktivt for byens egne innbyggere.
 
Derfor blir det en utvendig, hurtig glassheis som kan ta folk direkte opp til skybaren i den øverste av de to nye planlagte etasjene. Skybaren får også en utedel. Skybaren og kafeen får fantastisk utsikt over Tønsberg by.
 
Suiter
I resten av de to nye etasjene er det planlagt suiter. Det er også laget et alternativt prospekt uten skybar og med suiter over hele toppetasjen. Hvilket alternativ som velges kommer an på det nye driftsselskapet, som skal overta etter Rica-kjeden ved årsskiftet.
 
Utvider
Restaurant Pascal skal dessuten utvides, og det skal i tillegg bygges en uterestaurant på toppen. I tillegg skal Baglerkroa gjenåpnes, men denne gang som restaurant.
 
- Det første som skjer av ombygging blir innvendig, av ny konferansedel. Det går vi i gang med etter kommende årsskifte, fortsetter han. Resten kommer etter hvert, sier Abrahamsen til Tønsberg Blad.
 
Totalt er prosjektet kostnadsberegnet til ca. 63 millioner kroner.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Suppe og pannekaker funker fortsatt
Dagens rett
Pannekaker og betasuppe

Suppe og pannekaker funker fortsatt

Pannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her