Synnøve Finden til Haugen-gruppen

Synnøve Finden ASA og Haugen-Gruppen AS har inngått en avtale om at Haugen-Gruppen blant annet skal representere Synnøve Finden i markeder som hotell, restaurant, og fastfood.
Redaksjonen
23 Juni 2007 - 18:45

Samarbeidspartnernes dagligvareavdelinger omfattes ikke av avtalen.
 
Partene er enige om at meierivarene fra Synnøve Finden vil passe fint inn i Haugen-Gruppens konsepter sammen med en portefølje av merkevarer fra hele verden.
 
Storkjøkken
Haugen-Gruppen er en etablert leverandør av storkjøkkenprodukter innenfor varegruppene matvarer, øl, vin og brennevin, med varemerker som Heinz, Twinings, Tabasco, Ybarra, Blue Dragon, Casa Fiesta, Mission Food, Corona Extra, Santa Carolina, Hardy's, Cognac Tesseron med flere.
 
På denne måten får Synnøve Finden tilgang til markedet gjennom ett av landets ledende storkjøkkenselskaper, som har vært kåret til årets leverandør 2 ganger, i 2003 og 2006.
 
Nytt tilbud
Haugen-Gruppen vil ha stor nytte av å kunne tilby sine kunder spesielt ost, men også andre meieriprodukter sammen med sine konsepter til produksjon og servering av for eksempel pizza, pasta, meksikansk mat, wraps, tapas og salater.
 
Kompetanse
Haugen-Gruppen har en sterk landsdekkende salgs- og markedsføringsorganisasjon med høy kompetanse hvor alle deres representanter har kjøkkenfaglig bakgrunn og i tillegg er utdannet vinkelnere.
 
Begynner i juli
Haugen-Gruppen vil begynne å jobbe med Synnøve Findens produkter mot kjeder og nøkkelkunder fra 1. juli. Strukturen rundt logistikk og ruting av ordrer fra grossistene skal være klar i løpet av august, og produktene vil være en del av Haugen-Gruppens portefølje fra 1. september 2007.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her