Test dine vinkunnskaper

Test dine vinkunnskaper

Svar på 20 spørsmål og vær med i konkurransen om tittelen Color Line Young Sommelier 2014 - om du jobber i serveringsbransjen.

Young Sommelier 2014 er en konkurranse i vinkunnskap som har som mål å gi bransjens yngste en «treningsarena». For på sikt å kvalifisere seg til Norgesmesterskapet for vinkelnere.

Forutsetningen for å delta er at du er under 25 år og jobber i serveringsbransjen.

Finale i Oslo

Første trinn mot tittel og premie er å svare på de 20 kvalifiseringspørsmålene. De 30 beste besvarelsene plukkes ut den 3. februar, og kandidatene inviteres til å delta i semifinalen som finner sted i Oslo den 9. februar, nærmere bestemt på Latter, Aker Brygge.

Det blir derfor god tid til å finpusse vinkunnskapene og smaksløkene, for semifinalen innebærer både teoretiske og praktiske oppgaver som blindsmaking. De tre beste kandidatene går videre til finalen som finner sted samme dag og samme sted.

Young Sommelier 2014 arrangeres av Apéritif i samarbeid med Norsk Vinkelnerforening og Color Line. Første "årgang" av konkurransen var i 2002, og i fjor vant 23 år gamle Stefan Harper fra Tango i Stavanger. Årets vinner får i tillegg til heder, flotte premier samt en ekstra fin overraskelse fra Color Line.

Les om konkurransen i 2013

Svarfrist er mandag 3. februar 2014 kl. 12.00.

Her finner du de 20 spørsmålene du må svare på for å delta i kvalifiseringen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen