TEST: Rekordmange knallgode viner. Her ser du de aller beste

Test Nyheter i bestillingsutvalget

Rekordmange knallgode viner. Her ser du de aller beste

905 nye produkter testet er ikke rekord i antall, men det er rekord når det kommer til antall produkter med 90 poeng eller mer.

 Det mysser av godbiter i alle kategorier. Fra Champagne kommer topp bobler fra Bereche, Dhondt-Grellet, Leclerc Briant og Philipponnat.

Blant hvitvinene finner vi storheter som Faiveley Corton Charlemange Grand Cru 2015, Louis Michel Chablis GC Vaudésir 2014, Katarina Wechsler Kirschspiel 2015, Battenfeld-Spanier Am Schwarzen Herrgott Riesling trocken GG 2016, vellagrete Nikolaihof Vinothek Riesling 2000 og søte Rudolf May Silvaner TBA 2015. 

Men det er første når vi kommer til de røde at det virkelig tar av. Her er godbitene så mange at du rett og slett bare henvises til å studere listen på side 7 som er sortert etter poeng.

Om de er langt færre i antall er hetvinene verd en omtale. Spesielt  Ch. Sisqueilles Rivesaltes 1930. På den enda sterkere siden er whiskyen Scapa Glansa og ikke minst armagnacen Darroze 40 ans verd å få med seg.

På ølsiden er det to som skiller seg ut. Bøgedal no 563 Mørk med Finca Tamana-kaffe fra Wendelboe på grunn av sitt raffinement og  Edge Brewing Barrel 24 på grunn av sin enorme konsentrasjon.  

Du finner bestillingsnyhetene og årgangsendringer listet etter poeng per kategori på undersidene i denne saken

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen