Dette er den aller mest spennende nyheten blant 60 brennevin i september
En rom som har modnet på 60 meters havdyp og som har med seg skjellveksten topper de sterkeste nyhetene i september.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En rom som har modnet på 60 meters havdyp og som har med seg skjellveksten topper de sterkeste nyhetene i september.
Les hele sakenSesto Senso er Norges første tilbyder av profesjonelle WSET-sertifiseringskurs i brennevin. Få inngående kunnskap gjennom tre kurskvelder og 25 typer brennevin.
Les hele sakenAt svenskene lager vodka som hevder seg på det internasjonale markedet, er ikke noe nytt. Men med Purity vodka, som destilleres opp til 51 ganger, er konseptet premium vodka tatt så langt som det er mulig.
Les hele sakenHos Vallein Tercinier praktiseres cognachåndverket på sitt beste, og ut av det kommer en lang rekke med ultratørre superkompleks cognacer som også maltwhiskyelskere vet å sette pris på.
Les hele sakenLaMaison & Veliers fristende og svært varierte portefølje av rom er laget av folk på jakt etter autensitet og det pureste uttrykket av sukkerrørplanten.
Les hele sakenRachel Carrie har en av whiskybransjens mest veltrente neser. Bare på BenRiach har hun 25.000 fat med forskjellige whiskytyper å leke med. Da er det greit å ha kapasitet til å vurdere 100 fatprøver om dagen.
Les hele sakenOslo Håndverksdestilleri har mye til felles med irske Teeling. Resultatet av samarbeidet er tre helt unike brennevin.
Les hele sakenChase-familien har skapt så mye business ut av Herefordshires arbeidshest nummer én, poteten, at destilleriet deres nå er overtatt av verdens største brennevinsselskap, Diageo. Men det betyr ikke at filosofien forandres.
Les hele sakenDe er blitt kalt spritens svar på Noma og lager sterke dråper som utfordrer etablerte kategorier. Er det vodka, gin, whisky eller sake? Mikrodestilleriet Empirical Spirits i København har som mål å revolusjonere måten man brygger og destillerer på. Det er
Les hele sakenOslo Håndverksdestilleri gjør det samme med akevitt som whiskydestillerier har gjort med whisky, nemlig å eksperimentere med ulike fattyper. I bunnen ligger bruk av kun norske vekster som smakskomponenter, for så vel akevitt som gin og vodka.
Les hele sakenHva får du ved å kombinere en nedlagt NATO-base, nordlys og tre entusiaster med bakgrunn som lege, dykker og frisør? Jo, verdens nordligste destilleri som byr på mer enn bare brennevin med smak av arktisk natur.
Les hele sakenHer finner du gode oppskrifter på den ene bloddryppende og skrekkinngytende drinken etter den andre.
Les hele sakenDet er dommen over spesialpolets nyheter i juni. Her finner du smaksnotatene.
Les hele sakenBlant de 75 nye produktene i polhyllene i januar er det mange godbiter å plukke med deg, og de aller beste er hvitviner. Men ikke fra stedene du oftest henter dine hvitviner. Derimot fra Østerrike, Sør-Frankrike og Sør-Afrika.
Les hele sakenBlant de 945 produktene som er testet de siste ukene er det mengder av viner i det virkelige toppsjiktet. Perfekte som julegaver eller til å fylle opp kjelleren med.
Les hele sakenI september er det utenfor allfarvei som gjelder, så er du klar for å introduseres for noe nytt, er det nå du skal handle. Det gjelder både for vin, øl og brennevin.
Les hele saken905 nye produkter testet er ikke rekord i antall, men det er rekord når det kommer til antall produkter med 90 poeng eller mer.
Les hele sakenFantastiske bobler, hvitviner av en annen verden, rødviner og hetviner likeså er hva du finner blant julinyhetene i bestillingsutvalget.
Les hele sakenHelt på topp finner du noen strålende Provence-viner i tre kulører, herlig perlevin, norsk ulagret whisky og sommerens mest leskende øl.
Les hele sakenOg er det noe vi trenger nå er sommerlige temperaturer og kalde drinker med mye smak. Som denne.
Les hele sakenOg hvis ikke dette er sterkt nok, finnes det mye godt brennevin i spesialbutikkene fra fredag i denne uka.
Les hele sakenDet er sjelden vi kan boltre oss i en så stor mengde med lekkerbiskener som bare er et tastetrykk unna. Ikke behøver det å bli varmere i været heller, for dette er viner som erstatter rødvin i stor grad.
Les hele sakenVenezuelansk rom, og aller helst den med Diplomático på etiketten, er blitt bartendere over hele verden sin favoritt. Men det har ikke alltid vært slik.
Les hele sakenMed mange gode viner fra det nordlige Piemonte i basishyllene, kan du nå komme rimeligere ut av suget etter nebbiolo.
Les hele sakenGin og limejuice er grunnsteinen i klassikeren gimlet. En kombinasjon du aldri blir lei.
Les hele sakenØlutvalget i polbutikkene får et godt påfyll i januar. Og flere av ølene kommer det til å bli rift om.
Les hele sakenDen helt spesielle energien på forblåste og nærmest fraflyttete Myken langt uti havet rett nord for polarsirkelen har gitt næring til nytt liv og røre - og styrke i form av brennevin. I første omgang gin med lokale ingredienser, men snart også whisky.
Les hele sakenDen har nemlig noen av de samme smakene som en av de mest populære drinkene for tiden. Bare enda bedre.
Les hele sakenPiña colada smaker nemlig helt fantastisk på denne tiden av året og er et fint hvileskjær oppi all akevitten og juleølet.
Les hele sakenVed siden av denne fantastiske hvitvinen finner du smaksnotater for flere enn 800 produkter smakt i de siste ukene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 14. februar kan du feire din kjærlighet for mat, vin eller følge ditt. Få servert en nydelig meny kombinert med 7 glass vin fra to topprodusenter fra Piemonte.
Les hele sakenDelicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli med når Master of Wine Heidi Iren Hansen Vestvik guider deg igjennom noe av det beste California har å by på.
Les hele sakenEr du en ekte pastaentusiast og ønsker du å lære deg å lage deilige italienske pastaretter fra bunnen av? Da har vi den perfekte matopplevelsen for deg!
Les hele sakenDette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenHer er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.
Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Det er en kort oppsummering av hva som blir gjort tilgjengelig i spesialpolslippet torsdag 23. november.
For 2023 er et år med mye sol og tidlig modning. Som gjør at også de spontangjærede vinene stort seg har fått nok tid på å bli klare til den tredje torsdagen i november - altså 16. november.
Nå er det utropstegn og ikke spørsmåltegn som bekler etiketten, men opprinnelsen er ikke mer kjent av den grunn.
Les hele sakenVi spør om bordeaux i 2022-årgang er tidenes beste, vi snakker med Michelin-kokker om hva som er viktig i livet og legger turen om Hamar, blant annet.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenEr du en ekte pastaentusiast og ønsker du å lære deg å lage deilige italienske pastaretter fra bunnen av? Da har vi den perfekte matopplevelsen for deg!
Les hele sakenMed appelsingulrøtter på siden blir det reneste festmåltidet midt i uka.
Les hele saken