Toppviner fra Italia til en spesialkomponert 5-retters meny på Klosteret Restaurant

Winemakers Dinner: 23. oktober i Oslo

(Paramath)

Toppviner fra Italia til en spesialkomponert 5-retters meny på Klosteret Restaurant

Her får du muligheten til å smake det beste fra Veneto og Toscana fra tre familieeide gårder.

Denne høstlige tirsdagskvelden får vi storslått besøk fra Italia. Francesco Allegrini kommer til Klosteret restaurant og har med seg viner fra sine tre vingårder Allegrini, Poggio al Tesoro og San Polo.

Allegrini så dagens lys på 1600-tallet, og har siden starten vært anerkjent som en av  beste vingårder, midt i hjertet av Valpolicella Classico. I dag ledes familieprodusenten av Marilisa som har ansvaret for markedsføring og PR og hennes bror Franco som er vinmaker. Francesco Allegrini er sønn av vinmaker Franco og er han som vil lede oss gjennom denne kvelden.

Klosteret restaurant er en av Oslos beste restauranten og har servert byens innbyggere særdeles god mat siden 1992. Denne kvelden har de komponert en helt egen meny, som er spesialtilpasset vinene vi får smake. 

Allegrini er blant de mest kvalitetsbevisste vinprodusentene i Veneto. Det er kombinasjonen av tradisjon og innovasjon som har gjort Allegrini til en ledestjerne innen italiensk vin. Poggio al Tesoro er også en del av Allegrini-familiens satsninger og ble etablert i 2002. De produserer spennende og unike viner stor personlighet. Til slutt får vi smake viner fra San Polo. Montalcino er tradisjonelt det mest velrenommerte underdistriktet i Toscana og på vingården San Polo produserer de klassiske og elegante viner basert på sangiovese.

Gå ikke glipp av denne enestående mat- og vinopplevelsen, ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull aften! Bla videre ned for å se kveldens meny.

Andrea Piovesan
 

Kommende kurs

Til toppen