Trippel kombi-ovn fra Whirlpool

Whirlpool lanserer nå JetChef som den mest komplette mikro hittil. I JetChef er tre ovner samlet i en. I tillegg til mikrobølgefunksjonen kan JetChef fungere som dampkoker og varmluftsovn.
Redaksjonen
08 Oktober 2004 - 15:59

Den nye futuristiske designen er ikke bare laget for utseendets skyld, men også for å gjøre JetChef til den mest romslige mikrobølgeovnen på markedet.

JetChef har en ny innovativ konstruksjon med kontrollpanelet plassert på toppen av den nedfellbare døren. Konstruksjonen gir mye større kapasitet enn tidligere, uten å oppta større plass. I JetChef har den roterende tallerkenen en diameter på 36 centimeter sammenlignet med 28 centimeter som er standard i de vanligste mikrobølgeovnene på markedet. På den måten er det plass til større kokekar og former og det kan lages mat til flere på en gang.
 
Allsidig og mer effektiv matlaging
Jet Stream heter den nye varmluftsteknologien i JetChef. Varmluft egner seg spesielt til baking og tillaging av mat i keramikkformer. Fordelene med Jet Stream er at varmen fordeles jevnere i ovnen og at tillagingen går betydelig raskere enn i tradisjonelle ovner eller mikrobølgeovner uten varmluft. I tillegg til varmluftsfunksjonen er toppmodellene i JetChef utstyrt med 6th Sense teknologien og en rekke spesialfunksjoner som letter og forenkler matlagingen ytterligere. Noen eksempler er crisp og grill. Med disse funksjonene kan maten få samme stekeflate og sprøhet som i tradisjonelle ovner, men på en brøkdel av tiden. Dampkokefunksjonen styres av fuktsensorer som automatisk føler hvilken temperatur som gir best resultat. Samtlige funksjoner er enkle å bruke via betjeningspanelet. På panelet er det også et lite, men tydelig LCD display, der brukeren kan overvåke tillagingen og få nyttig tilbakemelding om hva som skjer.

- JetChef leveres akkurat som tradisjonelle ovner med både ovnsrist og stekebrett. For den som ytterligere ønsker å effektivisere matlagingen kan det lages mat i to høyder, sier Jon Haraldsen, produktansvarlig for Whirlpool Nordic.

JetChef fås i tre varianter med ulike funksjoner. Den mest avanserte modellen (JT 359) med varmluft, crisp- og dampfunksjon fås i svart, hvit eller rustfritt stål - til en veiledende utsalgspris fra  kr. 3990,- (inkl. mva.).

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger
Dagens rett

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger

Disse kjøttbollene gjør stor lykke på tapasbordet og er enkle å frakte med seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her