Trippel kombi-ovn fra Whirlpool

Whirlpool lanserer nå JetChef som den mest komplette mikro hittil. I JetChef er tre ovner samlet i en. I tillegg til mikrobølgefunksjonen kan JetChef fungere som dampkoker og varmluftsovn.

Den nye futuristiske designen er ikke bare laget for utseendets skyld, men også for å gjøre JetChef til den mest romslige mikrobølgeovnen på markedet.

JetChef har en ny innovativ konstruksjon med kontrollpanelet plassert på toppen av den nedfellbare døren. Konstruksjonen gir mye større kapasitet enn tidligere, uten å oppta større plass. I JetChef har den roterende tallerkenen en diameter på 36 centimeter sammenlignet med 28 centimeter som er standard i de vanligste mikrobølgeovnene på markedet. På den måten er det plass til større kokekar og former og det kan lages mat til flere på en gang.
 
Allsidig og mer effektiv matlaging
Jet Stream heter den nye varmluftsteknologien i JetChef. Varmluft egner seg spesielt til baking og tillaging av mat i keramikkformer. Fordelene med Jet Stream er at varmen fordeles jevnere i ovnen og at tillagingen går betydelig raskere enn i tradisjonelle ovner eller mikrobølgeovner uten varmluft. I tillegg til varmluftsfunksjonen er toppmodellene i JetChef utstyrt med 6th Sense teknologien og en rekke spesialfunksjoner som letter og forenkler matlagingen ytterligere. Noen eksempler er crisp og grill. Med disse funksjonene kan maten få samme stekeflate og sprøhet som i tradisjonelle ovner, men på en brøkdel av tiden. Dampkokefunksjonen styres av fuktsensorer som automatisk føler hvilken temperatur som gir best resultat. Samtlige funksjoner er enkle å bruke via betjeningspanelet. På panelet er det også et lite, men tydelig LCD display, der brukeren kan overvåke tillagingen og få nyttig tilbakemelding om hva som skjer.

- JetChef leveres akkurat som tradisjonelle ovner med både ovnsrist og stekebrett. For den som ytterligere ønsker å effektivisere matlagingen kan det lages mat i to høyder, sier Jon Haraldsen, produktansvarlig for Whirlpool Nordic.

JetChef fås i tre varianter med ulike funksjoner. Den mest avanserte modellen (JT 359) med varmluft, crisp- og dampfunksjon fås i svart, hvit eller rustfritt stål - til en veiledende utsalgspris fra  kr. 3990,- (inkl. mva.).

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen