VG og Apéritif samarbeider på nett

VG Nett satser nå tungt på å bygge opp sin mat- og drikkeseksjon og har valgt apéritif.no som partner når det gjelder vin i den nye seksjonen som har fått navnet Vinguiden. Aase E. Jacobsen i apéritif.no skal levere en ukentlig spalte, nemlig Ukens vin. T
Redaksjonen
07 Oktober 2002 - 08:04

VG Nett er landets største nettsted for nyheter og underholdning. apéritif.no er Norges største nettsted om mat og drikke.

 - VG har en utmerket vinanmelder i Stig Lundberg, sier prosjektleder Tom Berby i VG Multimedia som har ansvar for driften av VG Nett.  - Vi har lenge ønsket også å fronte hans vurderinger fra avisen på nettet. Men slik det er i dag dekker Stigs anmeldelser bare en del av det utvalget nordmenn kan benytte seg av, nemlig basisutvalget i pollisten. Der har apéritif.no det vi mangler. De vurderer hele bredden av vin i Norge.

- Når vi nå slår sammen vurderingene fra Stig og Apéritifs smakspanel bør vi kunne tilby en av de bredeste og mest brukervennlige vindatabasene på nettet i Norge. Apéritif har troverdighet og leverer vurderinger vi kan gå god for, sier Berby.

Apéritifs smakspanel har Remi Madsen, kjellermester på Hotel Continental, restaurantsjef Andy Juhlin fra restauranten Sans og kjøkkensjef Rune Pal på Restaurant Fogo i spissen.

Jan H. Amundsen, redaktør i apéritif.no, er naturlig nok meget godt fornøyd med avtalen med VG Multimedia. - Vi har i løpet av det siste året, og spesielt de siste månedene, hatt stor vekst på nettet, og det er liten tvil om at samarbeidet med VG Nett vil gjøre at vi øker ytterligere. Blant annet vil VG Netts lesere få tilbud om å delta på våre vinkurs og det vil bli linket på flere nivåer til våre sider, sier han.

Det er ikke bare vindatabasen det skal samarbeides om. Aase E. Jacobsen i apéritif.no skal også levere en ukentlig spalte, nemlig Ukens vin. Dessuten vil tester av vin og brennevin som Apéritif gjør regelmessig publiseres gjennom samarbeidet. Dette er første trinn i et mulig utvidet samarbeid mellom de to nettstedene.

Her finner du Vinguiden: http://www.vg.no/vinguiden
Sidene vil bli åpnet i løpet av mandag morgen.

Foto:Eva Brænd

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her