VG og Apéritif samarbeider på nett

VG Nett satser nå tungt på å bygge opp sin mat- og drikkeseksjon og har valgt apéritif.no som partner når det gjelder vin i den nye seksjonen som har fått navnet Vinguiden. Aase E. Jacobsen i apéritif.no skal levere en ukentlig spalte, nemlig Ukens vin. T
Redaksjonen
07 Oktober 2002 - 09:04

VG Nett er landets største nettsted for nyheter og underholdning. apéritif.no er Norges største nettsted om mat og drikke.

 - VG har en utmerket vinanmelder i Stig Lundberg, sier prosjektleder Tom Berby i VG Multimedia som har ansvar for driften av VG Nett.  - Vi har lenge ønsket også å fronte hans vurderinger fra avisen på nettet. Men slik det er i dag dekker Stigs anmeldelser bare en del av det utvalget nordmenn kan benytte seg av, nemlig basisutvalget i pollisten. Der har apéritif.no det vi mangler. De vurderer hele bredden av vin i Norge.

- Når vi nå slår sammen vurderingene fra Stig og Apéritifs smakspanel bør vi kunne tilby en av de bredeste og mest brukervennlige vindatabasene på nettet i Norge. Apéritif har troverdighet og leverer vurderinger vi kan gå god for, sier Berby.

Apéritifs smakspanel har Remi Madsen, kjellermester på Hotel Continental, restaurantsjef Andy Juhlin fra restauranten Sans og kjøkkensjef Rune Pal på Restaurant Fogo i spissen.

Jan H. Amundsen, redaktør i apéritif.no, er naturlig nok meget godt fornøyd med avtalen med VG Multimedia. - Vi har i løpet av det siste året, og spesielt de siste månedene, hatt stor vekst på nettet, og det er liten tvil om at samarbeidet med VG Nett vil gjøre at vi øker ytterligere. Blant annet vil VG Netts lesere få tilbud om å delta på våre vinkurs og det vil bli linket på flere nivåer til våre sider, sier han.

Det er ikke bare vindatabasen det skal samarbeides om. Aase E. Jacobsen i apéritif.no skal også levere en ukentlig spalte, nemlig Ukens vin. Dessuten vil tester av vin og brennevin som Apéritif gjør regelmessig publiseres gjennom samarbeidet. Dette er første trinn i et mulig utvidet samarbeid mellom de to nettstedene.

Her finner du Vinguiden: http://www.vg.no/vinguiden
Sidene vil bli åpnet i løpet av mandag morgen.

Foto:Eva Brænd

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her