VG og Apéritif samarbeider på nett

VG Nett satser nå tungt på å bygge opp sin mat- og drikkeseksjon og har valgt apéritif.no som partner når det gjelder vin i den nye seksjonen som har fått navnet Vinguiden. Aase E. Jacobsen i apéritif.no skal levere en ukentlig spalte, nemlig Ukens vin. T
Redaksjonen
07 Oktober 2002 - 08:04

VG Nett er landets største nettsted for nyheter og underholdning. apéritif.no er Norges største nettsted om mat og drikke.

 - VG har en utmerket vinanmelder i Stig Lundberg, sier prosjektleder Tom Berby i VG Multimedia som har ansvar for driften av VG Nett.  - Vi har lenge ønsket også å fronte hans vurderinger fra avisen på nettet. Men slik det er i dag dekker Stigs anmeldelser bare en del av det utvalget nordmenn kan benytte seg av, nemlig basisutvalget i pollisten. Der har apéritif.no det vi mangler. De vurderer hele bredden av vin i Norge.

- Når vi nå slår sammen vurderingene fra Stig og Apéritifs smakspanel bør vi kunne tilby en av de bredeste og mest brukervennlige vindatabasene på nettet i Norge. Apéritif har troverdighet og leverer vurderinger vi kan gå god for, sier Berby.

Apéritifs smakspanel har Remi Madsen, kjellermester på Hotel Continental, restaurantsjef Andy Juhlin fra restauranten Sans og kjøkkensjef Rune Pal på Restaurant Fogo i spissen.

Jan H. Amundsen, redaktør i apéritif.no, er naturlig nok meget godt fornøyd med avtalen med VG Multimedia. - Vi har i løpet av det siste året, og spesielt de siste månedene, hatt stor vekst på nettet, og det er liten tvil om at samarbeidet med VG Nett vil gjøre at vi øker ytterligere. Blant annet vil VG Netts lesere få tilbud om å delta på våre vinkurs og det vil bli linket på flere nivåer til våre sider, sier han.

Det er ikke bare vindatabasen det skal samarbeides om. Aase E. Jacobsen i apéritif.no skal også levere en ukentlig spalte, nemlig Ukens vin. Dessuten vil tester av vin og brennevin som Apéritif gjør regelmessig publiseres gjennom samarbeidet. Dette er første trinn i et mulig utvidet samarbeid mellom de to nettstedene.

Her finner du Vinguiden: http://www.vg.no/vinguiden
Sidene vil bli åpnet i løpet av mandag morgen.

Foto:Eva Brænd

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en lettere, men like fullt smaksfylt innspurt i romjula
Dagens rett
Helstekt svinefilet med appelsinsaus

Lag en lettere, men like fullt smaksfylt innspurt i romjula

Svinefilet kan fint erstattes av kylling eller kalkun i denne oppskriften. Og appelsin kan erstattes med klementiner om du har mye av dem fortsatt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en lettere, men like fullt smaksfylt innspurt i romjula
Dagens rett
Helstekt svinefilet med appelsinsaus

Lag en lettere, men like fullt smaksfylt innspurt i romjula

Svinefilet kan fint erstattes av kylling eller kalkun i denne oppskriften. Og appelsin kan erstattes med klementiner om du har mye av dem fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her