Matkurs og vinkurs

Høstens kursprogram

Vi er snart tilbake med et bredere kurstilbud enn noensinne

Vi er snart tilbake med et bredere kurstilbud enn noensinne

Så snart dagens situasjon med begrensninger på sosialt samvær er over, er vi klare med et bredt tilbud av vinsmakinger, middager og matkurs. Bare se alt vi har planlagt for deg.
27 Mars 2020 - 15:09

Det har vært stille fra oss en stund, men vi har absolutt ikke glemt deg. Situasjonen vi nå står oppe i er veldig vanskelig for oss alle, men dette skal vi klare. For vi savner deg veldig på våre arrangementer og gleder oss enormt til å gjenåpne dørene slik at vi kan gjøre det vi elsker mest i verden - å dele fantastiske mat- og drikkeopplevelser med deg.

I tiden før koronautbruddet jobbet vi med å ferdigstille høstens kursprogram. Det vil bli et svært spennende og variert program, og vi har gledet oss veldig til å dele det med dere. Så fort det blir mulig, vil arrangementene bli publisert og invitasjonene nå deg.

I mellomtiden har vi lyst til å fortelle deg om noen av de fantastiske arrangementene du har i vente.

Vi kan friste med Winemakers Dinner med en av storfavorittene fra Pfalz, Weingut A. Christmann. Du vil også få muligheten til å gå til bords med Feudi San Gregorio

I løpet av høsten blir det spennende møter med både champagneprodusenten Taittinger og britiske bobler fra Hush Estate. Rioja-fansen kan også glede seg for ikoniske Lopez de Heredia vil ta turen. 

Vi gjenopptar suksessen fra i fjor og inviterer nok en gang til Australiamesse. Det vil bli arrangert nye dessert- og kakepyntekurs med selveste Sverre Sætre, og vi kan love mange gode matkurs hos Bølgen & Moi.

Til deg som allerede er påmeldt arrangementer berørt av COVID-19 pandemien, er vi i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for tiden med å flytte alle kurs. Du vil motta informasjon på e-post så snart vi vet mer. Vi gjør alt vi kan for at dette skal bli en så smidig overgang som mulig.

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på våre arrangementer det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Hjertelig hilsen oss i Apéritif

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her