Enestående smaking av viner fra Australias beste produsenter

Vinmesse 14. oktober i Oslo

(BenGoode)

Enestående smaking av viner fra Australias beste produsenter

Smak deg igjennom over 250 viner, og opplev hva som gjør australsk vin så utrolig spennende på årets Australia-messe.

Australia er et av de mest unike vinlandene i verden - det finnes ganske enkelt ingenting som det. Fra kjølige og billedskjønne Margaret River i vest til fuktige og tropiske Hunter Valley i øst vokser det over 100 druesorter i 65 unike vinregioner, med store variasjoner når det kommer til klima, jordsmonn og druetyper. 

Nå får du muligheten å bli kjent med, og smake deg gjennom, et stort antall av Australias vinregioner gjennom flere hundre viner fra dette spennende vinlandet.

Foto: BenGoode

Australske vinmakere er nysgjerrige av natur, enten det kommer til å perfeksjonere gamle konsepter eller leke med nye ideer for å skape noe ekstraordinært. Ingen teknikk går uprøvd og ingen konvensjon går ubestridt, faktisk kan du si at de har en stolt tradisjon for å starte nye tradisjoner.

På plass på Det Norske Teatret den 14. oktober vil det være mer enn 250 viner fra 40 vingårder fra over hele Australia. Utforsk regionale helter fra ikoniske produsenter som Penfolds, Wakefield Estate og Vasse Felix. Oppdag alternative druesorter, nye vinstiler og prøv nye årganger som ikke har vært fremvist i Norge tidligere.

Dette er din sjanse til å møte folkene bak vinene, høre historiene deres og prøve et variert utvalg av viner. 

Her du se smakshefte som også inneholder alle deltakende produsenter

Kommende kurs

Til toppen