Vinmesse: Smak 350 viner fra Spania

Vinmesse 14. september i Oslo

(LARISA DUKA)

Vinmesse: Smak 350 viner fra Spania

La deg imponere av ferielandets store mangfold i vinstiler, deriblant noen av verdens mest ettertraktede. Denne kvelden må du få med deg.

COVID-19

Grunnet situasjonen rundt Covid-19 og nye retningslinjer fra regjeringen som tilsier at større arrangementer med alkoholservering må ha bordservering, vil det per dags dato ikke være mulig å gjennomføre vinmessen Vinmesse: Smak 350 viner fra Spania

 

Vinmessen er utsatt på ubestemt tid. Alle deltakere skal ha mottatt informasjon via e-post.

Det blir en særdeles smakfull aften når flere av Spanias best produsenter vil presentere sine beste viner denne marskvelden. Spania som er et av verdens største vinland, har lang historie med flotte viner. Her får du alt fra lekre hvite viner, leskende roséer og ikke minst kraftige røde viner. Samt fruktige og elegante viner fra det med moderne Spania. 

De mest kjente områdene er Rioja, Ribera del Duero og Rias Baixas, og du får smake nydelige viner fra disse områdene, samt andre spennende deler av Spania. Det presenteres 350 viner, og flere av produsentene vil være til stede. 

På et arrangement som dette kan du gå fra bord til bord og smake det du selv måtte ønske. Du får også en ypperlig mulighet til å snakke med fagfolk og produsenter, og få svar på akkurat de spørsmålene du måtte lure på. Dette er med andre ord en kveld du rett og slett ikke kan gå glipp av. 

Oversikt over viner kommer snart.

Den vakre spanske naturen bidrar til de gode vinene og store mangfoldet. Foto: MEDITERRANEAN

Kommende kurs

Til toppen