Vinn flott espressomaskin

Nå har du sjansen til å skaffe deg årets kaffenyhet, en topp espressomaskin fra Wilfa til over 3 000 kroner. Send inn din favorittoppskrift. Om fjorten dager kan maskinen være din.

Alle lesere inviteres til å sende inn sin favorittoppskrift og dermed være med i konkurransen om å vinne en topp espressomaskin fra Wilfa: DeLonghi Bar 200 til en verdi av over 3 000 kroner. Den er helt ny på markedet, av italiensk fabrikat og gjør tilberedningen av espresso, cappuccino og caffe latte svært enkelt og med garantert perfekt resultat.
 
Patentert system lager automatisk ferdig cappuccinoskum uten behov

for manuell steaming i eget glass. Den kan også benyttes med pods (porsjonsputer) til espresso og dermed unngår du søl med løs kaffe. To pumper gir mulighet til å skumme cappuccinoen mens du lager en ny espresso. Meget enkel å rengjøre.
 
Denne flotte maskinen kan altså bli din hvis du sender oss din favorittoppskrift. Det er ingen spesielle krav til oppskriften. Med andre ord kan det være en kakeoppskrift, oppskrift med kylling, okse eller for den saks skyld struts eller fisk. Du står helt fritt og kan kreere etter beste evne.
 
Juryen, som består av Apéritifs redaksjon, tar sin avgjørelse fredag 28. mai. Vinneren blir offentliggjort mandag 31. mai. -99
 
Her finner du oppskriftsskjemaet du kan bruke for å sende inn ditt bidrag. Lykke til!
 
Tekst: Jan H. Amundsen
18.05.99
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen