Vinn tur til Cognac (konkurransen er slutt)

Svar på fem enkle spørsmål om Cognac, og kanskje er du den heldige vinner av en tur til nevnte sted hvor du får besøke blant annet Christian Bache-Gabrielsen - alt i regi av Aperitif.
Redaksjonen
08 September 2001 - 01:59

Nå kan du bli den heldige som får bli med Apéritif på besøk til de berømte norske cognachusene for å hilse personlig på Bache Gabrielsen, Larsen og Braastad. Du får en spennende omvisning på hvert sted, selvfølgelig besøk i cognackjellerne og store smakinger av den edle drikk. Du skal besøke kjellerne der alle godsakene ligger for lagring, besøke brenneriene og du skal, ikke minst, spise lunsj med herrene. Turen avsluttes med en overnatting i vakre Bordeaux.

Alt du nå trenger å gjøre er å svare på fem spørsmål som selvfølgelig dreier seg om drikken med navn fra området like nord for Bordeaux.

Konkurransen er avholdt.

Vinneren er klar:
Per Olav Klemsdal fra Sarpsborg vant turen til Cognac. Han får garantert en opplevelse han aldri vil glemme. Bache Gabrielsen, Larsen og Braastad tar personlig i mot og inviterer på lunsj på hvert sitt sted. Det blir cognacsmakinger som få er forunt og Klemsdal skal få se hvordan den gylne drikken fremstilles. Han reiser i sammen med andre cognac-entusiaster, en tur arrangert av Apéritif og Select Tours. Nye turer er under planlegging så følg med.

Vil du lese mer om turen så se her:

De korrekte svarene finner du på denne siden.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om vin: Introduksjonskurs
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om vin: Introduksjonskurs

Bli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 6 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her