Vinner av sommerens beste matminne

Vinner av sommerens beste matminne

Trine Andersens (31) steking av vaffel på bål ble beste sommermatminne i #aperitifno sin Instagram-konkurranse.

«Du kjenner duftene av bålstekt vaffel», er juryens begrunnelse for valget av Trine Andersens bilde. For innsatsen får hun en Samsung Galaxy S4 mobiltelefon.

Turglad familie

Ved å bruke effektene i Instagram fikk hun fram intensiteten i fargene som er i skogen på en overskyet sommerdag.

Bildet ble tatt under en fjelltur Trine og familien tok i forbindelse med ferie på familiehytta i Trysil.

Også til Italia

- Vaffeljernet ble kjøpt inn til bursdagen til min eldste sønn og blir flittig brukt! Det skal ikke mer til enn litt vaffelrøre på en flaske i sekken, forklarer Trine entusiastisk. Turgleden får hun også utløp for gjennom jobben som fagarbeider i en barnehage.

Trine som bor på Skjetten er mer enn turglad. Italia er favoritten når det kommer til matstil og feriemål. Den absolutte yndlingsretten (som også var en del av bryllupsmiddagen som fant sted i Roma) er pasta fylt med gresskar servert i klaret smør.

Matglad familie

Hun inviterer også mer enn gjerne sine barn på 11 og 6 år inn på kjøkkenet. Hun forteller at når eldstemann disker opp med middag, lager han helst fiskeburgere av laks.

Trines alias på Instagram er #andersen_trine.

Blant de mer enn 800 bildene som kom inn til konkurransen, pekte to andre seg ut til å fortjene omtale, iallfall. #aichamat sitt grillbidrag «uttrykker ekte matglede på en ujålete måte». Og om #elinlarsen_net sitt kakebilde sier juryen: Det blir ikke mer «sommerkakete» enn dette.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen