Cocktailkurs: Lær å lage klassiske cocktails - med en tvist.
Foto: (Istock - 5PH)
Cocktailkurs

Cocktailkurs: Lær å lage klassiske cocktails - med en tvist.

Den 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
10 Juni 2025 - 13:50

Har du lyst til å imponere med lekre cocktails? Bli med og lær det grunnleggende om brennevin og hvordan du bruker det til å lage klassiske drinker. På kurset lærer du å lage fem favoritter: Margarita, Spritz, Negroni, Sidecar og Cosmopolitan. Men de skal lages med en spennende tvist! Du får teste dine ferdigheter i å shake drinker og lage garnityr som gjør cocktailene ekstra flotte.

Lær å lage klassiske drinker - med en tvist Foto: Istock - eddieberman

Kommersiell direktør i Palmer Spirits, Morten Hofseth-Olsen, deler sine beste tips og tvister for å løfte smakene enda et hakk. Med over 25 års erfaring fra Vinmonopolet, cocktailbarer i Norge og som barsjef på Bakgården Bar i Kristiansand, er Morten en ekte ekspert. I tillegg til å være utdannet sommelier, har han deltatt i både nasjonale og internasjonale drinkkonkurranser.

Morten skal guide deg trygt gjennom kvelden. Foto: Tina Rekdal

Ta med deg venner eller kom alene – vi garanterer en hyggelig kveld med deilige cocktails.

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Forsiden akkurat nå
Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sjelden 2014- og 2015-champagne fra Avize til super pris
+
Godbiter i pollisten

Sjelden 2014- og 2015-champagne fra Avize til super pris

Ikke minst gir de en unik mulighet til å smake to så ulike årganger samtidig, at forskjellene faktisk kjennes og at kvaliteten er like høy.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leskende sommerlig rødvin fra Paradis-dalen
+
Ukens vin

Leskende sommerlig rødvin fra Paradis-dalen

Den heter i tillegg tørst på fransk, så da skjønner du lett hvor vi skal hen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Om du ikke får nok ost, er dette det du skal gjøre med kyllingfileten til middag i dag
Dagens rett

Om du ikke får nok ost, er dette det du skal gjøre med kyllingfileten til middag i dag

En enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her