Cocktailkurs: Lær å lage klassiske cocktails med en tvist
Foto: (Istock - 5PH)
Cocktailkurs

Cocktailkurs: Lær å lage klassiske cocktails med en tvist

Den 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
17 Juni 2025 - 08:50

Har du lyst til å imponere med lekre cocktails? Bli med og lær det grunnleggende om brennevin og hvordan du bruker det til å lage klassiske drinker. På kurset lærer du å lage fem favoritter: Margarita, Spritz, Negroni, Sidecar og Cosmopolitan. Men de skal lages med en spennende tvist! Du får teste dine ferdigheter i å shake drinker og lage garnityr som gjør cocktailene ekstra flotte.

Lær å lage klassiske drinker - med en tvist Foto: Istock - eddieberman

Kommersiell direktør i Palmer Spirits, Morten Hofseth-Olsen, deler sine beste tips og tvister for å løfte smakene enda et hakk. Med over 25 års erfaring fra Vinmonopolet, cocktailbarer i Norge og som barsjef på Bakgården Bar i Kristiansand, er Morten en ekte ekspert. I tillegg til å være utdannet sommelier, har han deltatt i både nasjonale og internasjonale drinkkonkurranser.

Morten skal guide deg trygt gjennom kvelden. Foto: Tina Rekdal

Ta med deg venner eller kom alene, vi garanterer en hyggelig kveld med deilige cocktails.

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Forsiden akkurat nå
Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Dagens rett

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet
+
Tester

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet

Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her