Whiskysmaking 13. november - The Dalmore Masterclass Tasting

En Masterclass smaking er ikke annet enn lærerikt og underholdende! Master Distiller Richard Paterson fra Whyte & Mackay Ltd guider deg gjennom en kveld med masse humor, kunnskap og en virkelig genuin og engasjerende entusiasme for sine produkter. Og du f
Redaksjonen
31 Oktober 2003 - 09:56

Richard Paterson er flere ganger kåret til den gjeve og høythengende "Blender of the Year Award", senest i 2003. Han har også blitt utnevnt til den mest prestisjetunge utmerkelsen i brennevinets verden - "International Distiller of the Year 2001" og bransjens egen "Outstanding Achievement in the Scotch Whisky Industry Award".

Richard har demonstrert entusiasme og forpliktelse til skotsk whisky i mer enn 30 år. Hans underholdende og entusiastiske stil, hans oppslagsverk-lignende kunnskap og påvirkning på publikum verden over har gitt ham en stor skare av tilhengere og et meget godt rykte.

På denne Masterclass-smakingen vil du få muligheten til å smake The Dalmore Single Highland Malt i flere forskjellige utgaver, fra nydestillert til flasketappet, en meget lærerik prosess som gjør deg i stand til å oppdage innflytelsen de forskjellige aromaene har til hverandre.

Whyte and Mackay består av i alt 4 malt destillerier, Dalmore, Isle of Jura, Fettercairn og Tamnavulin samt eget grain distillery i Invergordon. Eksport til ca 120 land worldwide og har en produksjonskapasitet på ca. 40 000 000 liter pr. år. Deres 5  hovedmerker er Whyte and Mackay Blended, Isle of Jura Single Malt, The Dalmore Single Malt, Glayva og Valdivar Vodka.

I tillegg til The Dalmore vil det bli presentasjon og smaking av alle whiskyer fra Whyte and Mackay Ltd som er tilgjengelige i Norge.

Følgende 12 whiskyer står på kveldens smakeprotokoll:
 
Blended:
Single malt:
Whiskylikør:
Ikke tilgjengelige i Norge:
w The Dalmore 21 YO
w The Dalmore Cigar Malt
w Isle of Jura Superstition
w Isle of Jura 16 YO

Seminaret er nå avholdt

Tid: 13. november 2003 kl. 19.00
Pris: kroner 395 inkl. mva
Sted: Kommunenes Hus,
Haakon VIIs gt. 9, 0161 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 131103. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 08.11.03 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng
Dagens rett
Fiskegrateng

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng

Det er ingen grunn til å overlate til andre å lage fiskegratengen. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her