Ditt søk gir dessverre ingen treff, prøv gjerne en annen kombinasjon
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Har du rullekake til overs, tar det bare et øyeblikk å lage denne kaken.
Det som tar lengst tid er å vente på at geleen stivner, så lettlaget er denne kaken.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Nå trenger du ikke velge mellom hvit eller grønn, for de passer fint å serveres sammen
Det er i hvert fall tilhengerne av hvit og grønn asparges enige om, nemlig at hollandaise er det beste tilbehøret.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Dette kjøkkenet vil kineserne helst ha for seg selv - nå finnes det i Bergen
Når du ikke lenger får den maten du er vokst opp med, lager du den selv. Michelle Zhao tar dette ett skritt lenger med Banzha og introduserer bergensere (og andre nordmenn) for en helt ny smak av Kina.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Med disse vinene får du en rimeligere smak av denne stjerneprodusenten
Mens toppvinene nærmer seg to tusenlapper, er dette konseptet reneste røverkjøpet, og uten at du går glipp av all energien.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Ledig plassKURS I Oslo, 23. MaiWinemakers Dinner: Nydelige viner fra Provence til sommerlig meny på Nedre Foss Gård
-
Ledig plassKURS I Oslo, 28. MaiLær å lage tradisjonell, smakfull og autentisk thaimat
-
Ledig plassKURS I Oslo, 30. MaiKom sommeren i møte: Smak musserende, rosé- og hvitvin fra noen av Europas beste vinland, og gjør deg klar til lyse sommerkvelder
Har du rullekake til overs, tar det bare et øyeblikk å lage denne kaken.
Det som tar lengst tid er å vente på at geleen stivner, så lettlaget er denne kaken.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Nå trenger du ikke velge mellom hvit eller grønn, for de passer fint å serveres sammen
Det er i hvert fall tilhengerne av hvit og grønn asparges enige om, nemlig at hollandaise er det beste tilbehøret.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Winemakers Dinner: Start sommeren med de nydeligste champagner til eksklusive råvarer
Så Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik lager du waldorfsalat
Det mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Winemakers Dinner: Nydelige viner fra Provence til sommerlig meny på Nedre Foss Gård
Domaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Dette kjøkkenet vil kineserne helst ha for seg selv - nå finnes det i Bergen
Når du ikke lenger får den maten du er vokst opp med, lager du den selv. Michelle Zhao tar dette ett skritt lenger med Banzha og introduserer bergensere (og andre nordmenn) for en helt ny smak av Kina.
Les hele saken