Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
En smak fra verdens mest unike vinområde
Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Basishyllas skjulte perle til 199,90
Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Worlds50Best: Det nordiske kjøkken må slåss med dette om oppmerksomheten
Vi har sett det komme, men årets Worlds50Best forteller det i klartekst: det nordiske kjøkken er ikke like kult lenger – bare når det er i København. Verdens beste restauranter ligger for det meste i Lima og Bangkok.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Den perfekte piknik-rosévinen
Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.
Les hele saken